Даниил Медведев разочарова в края на американското турне, като след

...
Даниил Медведев разочарова в края на американското турне, като след
Коментари Харесай

Обратно във форма: Медведев разгроми нов съперник и е сред финалната осмица в Астана

Даниил Медведев разочарова в края на американското турне, като след проваляне от Ник Кирьос отпадна в осминафиналите на US Open, проваляйки се при отбраната на купата си. Руснакът също така сдаде и позицията си на първа ракета на света, като се свлече до номер четири в подреждането, само че през тази седмица показва напредък в представянето си и през днешния ден реализира втори триумф на конкуренцията в Астана. Миналогодишният първенец от Откритото състезание на Съединени американски щати изигра един от най-хубавите си мачове напоследък и за малко над час игра се разправи с Емил Руусувори - 6:3 6:2, осигурявайки си четвъртфинален конфликт с Роберто Баутиста Агут, против който има една победа в пет срещи.

Началото на дуела беше повече от положително за любимеца и той не се поколеба пред реализацията на разкрилата му се опция да поведе с ранен пробив. Медведев действаше безкомпромисно във всеки един миг на корта, когато разполагаше с късмет да нападна, което неимоверно му донесе редица позитиви и чрез втори брейк международният номер 4 записа откриващия сет на сметката си.

Във втората част мощните минути за руснака продължиха на забележително високо движение, като той под знака на устойчивостта си от главната линия завоюва подаването на съперника. Световният номер 53 въпреки всичко откри сили да се опълчи на любимеца и навакса пасива си, но това с това си деяние на процедура " разяри звяра ", откакто Медведев не отпусна нито гейм повече до края на Руусувори, с цел да победи с крайния триумф в срещата.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР