Даниил Медведев победи с лекота шампиона от 2022-а Феликс Оже-Алиасим

...
Даниил Медведев победи с лекота шампиона от 2022-а Феликс Оже-Алиасим
Коментари Харесай

Медведев за мача с Григор: Той е страхотен, готов съм за тежка битка


Даниил Медведев победи с лекост първенеца от 2022-а Феликс Оже-Алиасим в Ротердам, само че не си прави илюзии, че може да се надява на сходна развръзка в полуфинала против Григор Димитров.

„ Знам проекта за мача. Само че той ще опита да направи същото, да построи добър проект “, разяснява руснакът след триумфа си в петък. „ Ако погледнем последните два мача, резултатът посред ни е 1-1. Винаги споделям, че новият мач е нов мач, без значение от досегашните. “

Действително в последните два мача двамата си размениха по един триумф. Григор реализира поврат в мача им в Индиън Уелс през 2021-а, а някогашният №1 победи на полуфинал във Виена през предишния сезон. Общо срещите посред им са шест като Даниил води с 4-2 победи.

Медведев не скри възхищението си и от дуела на Димитров против Алекс де Минор, приключил с триумф на българина след два избавени мачбола.

„ Подготвям се за тежък мач, той е страховит състезател. Днес той направи превъзходен мач, превъзходен поврат. Така че се сготвям за тежка борба на следващия ден “, добави Медведев.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР