Даниил Медведев осъществи първия обрат от 0:2 сета на тазгодишния

...
Даниил Медведев осъществи първия обрат от 0:2 сета на тазгодишния
Коментари Харесай

Медведев за освиркванията във връзка с Джокович: Стремя се винаги да съм честен

Даниил Медведев реализира първия поврат от 0:2 сета на тазгодишния Аустрелиън Оупън, откакто надделя Феликс Оже-Алиасим в близо петчасова драма. Това е втора сходна победа в кариерата на международния номер две, а той даже трябваше да отразява мачбол, само че образно сподели голямото си израстване в психологическия департамент на играта и справедливо продължи към полуфиналната фаза на шампионата.

Впоследствие руснакът призна по какъв начин в тежките моменти се е запитал какво би направил на негово място Новак Джокович, защото сърбинът е извстен с невероятната си дарба да играе напрегнат, а в този миг последваха бурни освирквания от австралийските почитатели. Самият Медведев призна, че ненапълно е чака сходна реакция и изясни какво го е подтикнало да направи въпросното самопризнание в изявлението си на корта:

" Аз съм човек, който постоянно се е опитвал да бъде почтен и открит. Понякога не можеш да приказваш по някои въпроси, тъй като живеем във времето, което не ни разрешава да показваме всички наши мисли. Не разбирам изцяло тяхната реакция, защото просто пробвах да бъда оптимално прям с тях и да схванат по какъв начин съм се чувствал по време на мача. Винаги съм одобрявам честността " - приключи първенецът от US Open.

on boos from the crowd after he mentioned: As a person, I`m trying to be honest of course. Sometimes I cannot talk about everything, because we live in the time where you cannot say anything, everything you think. 1/2
— Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР