Даниил Медведев определено няма да запомни с нищо добро досегашния

...
Даниил Медведев определено няма да запомни с нищо добро досегашния
Коментари Харесай

Медведев: Не знам как Джокович прави всичко това; той просто няма лоши дни и е най-великият

Даниил Медведев несъмнено няма да запомни с нищо положително досегашния си тревен сезон, откакто загуби още вторите си срещи в надлежно Хертогенбош и Хале, а също така до момента в никакъв случай не е прекосявал четвъртия кръг на Уимбълдън и на пръв взор няма изключително доста позитивни знаци, които да окуражат руснака преди още веднъж да стъпи на " свещената трева ". Бившият номер едно обаче е на мнението, че опитът е от основно значение на най-голямата тенис сцена и тъкмо това може да се окаже неговото прикрито оръжие в Лондон, имайки поради, че той въпреки всичко към този момент е печелил трофей от Шлема:

" Погледнете Новак Джокович. Този човек е на 36 години, а видяхме по какъв начин в действителност Алкарас беше този, който получи крампи в техния дуел на Ролан Гарос, въпреки че сега евентуално е по-силен физически от Джокович. Опитът е извънредно значим на това равнище и оказва помощ доста да си изиграл допустимо повече значими мачове на най-големите кортове.

Нямам визия по какъв метод Новак съумява да прави всичко това. Усещам по какъв начин всеки един от нас би могъл да има неприятен ден и да загуби от състезател отвън топ 100, квалификант, както и тенисист, който вземат участие с " уайлд кард " в конкуренцията, само че това като че ли в никакъв случай не е важало за Новак, Рафа и Роджър. Смятам, че сходни изненади са нещо обикновено в спорта. Единият тенисист има неприятен ден, а другият изживява най-хубавия си ден в живота, което най-после дефинира крайния резултат.

Доколкото видях, то Новак е играл финали на половината надпревари от Големия шлем, в които е взел участие - 35 от 70. Не знам по какъв начин това въобще е допустимо. Явно просто няма слаби дни. Истината, е че той също е човек и има своите съмнения, само че даже тогава съумява да побеждава своите противници. Това е извънредно мъчно, тъй като приказваме за самостоятелен спорт, в който всеки един от двамата играчи желае да завоюва. Наистина не знам по какъв начин го прави и тъкмо по тази причина считам, че той е най-великият тенисист в историята " - показа Медведев на днешната си конференция.

Източник: Tennis Majors

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР