Даниил Медведев наскоро сподели неприятната новина, че се е състезавал

...
Даниил Медведев наскоро сподели неприятната новина, че се е състезавал
Коментари Харесай

Медведев почти сигурно пропуска целия клей сезон

Даниил Медведев неотдавна показа неприятната вест, че се е състезавал с дребна херния и е решил да се подложи на интервенция, което означаваше, че няма да забележим най-малко месец международния номер две назад на корта. Възстановяването пък наподобява не върви по най-хубавия метод, тъй като през вчерашния ден той показа по какъв начин към момента може да тренира само на своя Playstation и прекарва времето си основно пред конзолата.

Преди малко пък стана ясно, че московчанинът сигурно ще пропусне шампионатите от сериите " Мастърс " в Мадрид и Рим, а има огромна възможност да не забележим Медведев и на Ролан Гарос. Така Новак Джокович наподобява, че може да бъде спокоен за челното си място в ранглистата, въпреки че отпадна рано в Монте Карло и занапред има да пази купата си в Париж.

В момента сърбинът се намира единствено с 110 точки в ранглистата пред първенеца от миналогодишното Открито състезание на Съединени американски щати, единствено че вероятно Даниил няма да стъпи на клея през сегашния сезон и 20-кратният първенец от Шлема наподобява любимец да остане отпред в класацията. Александър Зверев обаче изостава единствено с малко над 1000 пункта от балканеца и също би могъл да се намеси в битката за върха, като е изцяло допустимо Саша да повтори досегашния прецедентен случай с Марсело Риос, който е единственият номер едно без купа от Големия шлем в историята на спорта.

Daniil Medvedev is out of the event in Rome (starts 8 May) suggesting the French Open (starts 22 May) is a serious doubt.

Wouldn`t be surprised if he misses Roland Garros altogether at this point.
— James Gray (@jamesgraysport)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР