Даниил Медведев и Григор Димитров ни дариха с най-доброто от

...
Даниил Медведев и Григор Димитров ни дариха с най-доброто от
Коментари Харесай

Медведев след успеха над Григор: Доволен съм, че победих един отлично играещ тенисист

Даниил Медведев и Григор Димитров ни подариха с най-хубавото от света на мъжкия тенис и можехме да се насладим на един истински тенис театър сред двамата на 1/8-финалите във Виена. За страдание, то топ поставеният сподели за какво е защитаващ първенец в шампионата и беше малко по-солиден в решаващите моменти, което му разреши да навакса сет пасив и да надиграе най-хубавия български тенисист.

Впоследствие международният номер три призна какъв брой мъчно му е било да преодолее съпротивата на първата ни ракета, споделяйки следното в изявлението си на корта:

" Григор стартира мача извънредно добре, до момента в който аз пропусках повече от нормално и това му разреши да се откъсне доста бързо напред в резултата. Знаех, че би трябвало да трансформира неща, в случай че желая да печеля и започнах да блъскам по-здраво топката, като в същото време понижих непредизвиканите неточности и постанових личното си движение на игра.

Пробивът при започване на втория сет имаше основно значение за обрата, тъй като усетих по какъв начин последователно стартирам да получавам надзор над дуела. Получи се един доста първокласен мач и съм доста удовлетворен от играта си, тъй като победих един чудесно играещ тенисист " - заключи някогашният лидер в международната класация.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР