Даниил Медведев е на две победи от завръщане като №1

...
Даниил Медведев е на две победи от завръщане като №1
Коментари Харесай

Медведев е на две крачки от завръщане като №1 в света след нова победа

Даниил Медведев е на две победи от завръщане като №1 в света, откакто се оправи с испанеца Педро Мартинес на Мастърса в Маями - 6-3, 6-4. Руснакът имаше потребност от 84 минути и три пробива, с цел да отмести от пътя си противника, който е №42-ри в ранглистата.

Отличният начален удар бе в основата на триумфа на Медведев. В първия сет той загуби едвам четири точки на собствен сервис, а брейк в осмия гейм бе задоволителен за триумфа. Във втората част международният №2 реализира ранен пробив и всичко сочеше, че мачът ще приключи бързо, само че Мартинес въпреки всичко подвигна равнището си и съумя да изравни за 2-2. Медведев обаче стигна до нов гейм при сервис на противника за 4-3, след което затвори мача, без да загуби точка на свое подаване.

В идващия кръг негов противник ще бъде надареният американец Дженсън Бруксби, който реализира поредна впечатляваща победа през сезона – 6-3, 5-7, 6-4 над Роберто Баутиста Агут. Още по-впечатляващо бе, че в третия сет Бруксби губеше с 0-4, само че завоюва шест поредни гейма по-късно.

Стефанос Циципас продължава да впечатлява с представянето си в Маями. Гъркът преодоля с 6-4, 6-3 Алекс де Минор, с цел да се класира за осминафиналите на конкуренцията. Пред международния №5 стои ново тежко затруднение – Карлос Алкарас, който надигра Марин Чилич с 6-4, 6-4.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР