Даниил Медведев бе изключително близо до трофея на Аустрелиън Оупън

...
Даниил Медведев бе изключително близо до трофея на Аустрелиън Оупън
Коментари Харесай

Треньорът на Медведев: Горд съм от вътрешната сила, която показа Даниил

Даниил Медведев бе извънредно покрай трофея на Аустрелиън Оупън през днешния ден, откакто поведе с 2:0 сета против Рафаел Надал, само че испанецът за следващ път показва пословичната си борбеност и съумя да обърне събитията в своя изгода, вдигайки рекордна 21-ва купа от Големия шлем в кариерата си.

Световният №2 бе очевидно отчаян от случилото се, както и от отношението на публиката по време на дуела, за което показа самият той на конференцията си след финала, само че наподобява, че неговият треньор Жил Сервара, с който работят дружно от 2017-а година, е удовлетворен от показаното от своя подопечен както в хода на конкуренцията, по този начин и във финалния дуел:

" Какъв край, какъв шампионат единствено! Първо, поздравления за първенеца Рафа Надал за тази страхотна победа! Второ, големи поздравления за Даниил, от който съм извънредно горделив. За всичко, което видях и изпитах по време на всеки един мач, изключително на четвъртфинала, полуфинала и финала. Тази вътрешна мощност по време на борбите е нещото, което обичам да виждам. Да достигнеш сходно равнище на мощ, е това, което чакаме от теб. Браво! Бойците могат да бъдат горди със себе си ", написа френският експерт в профила си в Instagram.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР