Даниела Везиева е родена в гр. Русе. Завършва образователна степен

...
Даниела Везиева е родена в гр. Русе. Завършва образователна степен
Коментари Харесай

Русенка наследява Кирил Петков в МИ

Даниела Везиева е родена в гр. Русе. Завършва просветителна степен магистър по финанси и заем в Стопанска академия " Д. А. Ценов " - Свищов с спомагателна подготовка " Контрол в обществения бранш ". Доктор по стопанска система НВУ " Васил Левски " – гр. Велико Търново.

Притежава опит в областта на обществените финанси и администрацията. Работи по планове, свързани с децентрализацията и въвеждане на нови модели на ръководство от 2003 година От 2007 година до 2014 година съставлява България в Бюджетния комитет на Европейски учебни заведения.

Работила е като началник-отдел " Административно, правно, финансово, стопанско и осведомително обслужване " в Регионален инспекторат по образованието в Русе.

Президентът публично показва новото служебно държавно управление

От ноември 2014 година до февруари 2017 година е заместник-министър на стопанската система. От май 2018 година до март 2019 година е консултант в кабинета на ръководителя на Комисията за финансов контрол.

Заемала е мениджърски и управителни длъжности в региона на банковата и консултантска активност. Владее британски и съветски език.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР