Даниела Петрова, ИнстаграмСтана ясно коя е страстната танцьорка, с която

...
Даниела Петрова, ИнстаграмСтана ясно коя е страстната танцьорка, с която
Коментари Харесай

Флагман: Даниела Петрова е страстната танцьорка с Кирил Петков

Даниела Петрова, Инстаграм

Стана ясно коя е буйната танцьорка, с която се вихри Кирил Петков.

Даниела Петрова сподели, че е блестяща танцьорка по салса, забърса някогашния министър председател и двамата сътвориха най-гледаното видео в българския интернет през днешния ден

Флагман оповестява, че тя е салса инструкторката Даниела Петрова.

Снощи тя е взела участие в откритото „ Салса и Бачата празненство “, което е всяка неделя в прочут бар в Бургас. Така ивентът инцидентно съответства с визитата в Бургас на екипа на " Промяната ".

Както писахме, към 21 часа Кирил Петков, придружаван от възможния лидер на към момента нерегистрираната му партийна листа Константин Бачийски и неколцина от техните поддръжници, излизат на градското ларго и виждат танцуващите хора пред бургаския клуб, където се вихри улично празненство.

Още щом се доближават, Даниела придърпва някогашния министър председател, с цел да покаже на учениците си по какъв начин се танцува салса. Кирил Петков леко я обърква, най-много стилово, само че тя като същински експерт се оправя. Кадрите са прекомерно къси, с цел да се откри какво се е случило преди и след танца. Вижда се единствено, че момент преди финала има овации от спонтанната аудитория, а Петков благодари на дамата си с нежна целувка по дясната ръка.

Вижте видеото, което бе оповестено в персоналния й профил:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР