Даниела Костова облече Ringturm с Мечти за бъдещето. Антоанета Славова

...
Даниела Костова облече Ringturm с Мечти за бъдещето. Антоанета Славова
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Даниела Костова облече Ringturm с „ Мечти за бъдещето ”. Антоанета Славова и „ Луна на прозореца ”. Прочутият Кубански казашки хор идва с пъстра стратегия. Театър „ Азарян ” посреща софийската премиера на „ Чайка ” – режисура на Иван Добчев. Новата ария на Дани Милев – „ Това си ти ”.

Eдна българка опакова основна постройка във Виена. Даниела Костова облече Ringturm с „ Мечти за бъдещето ”. За плана споделя - " Интересува ме по-широката вероятност, от която гледаме на бъдещето на нашите деца “.

Антоанета Славова дойде от Йоханесбург, с цел да показа новата си книга „ Луна на прозореца ”. Психиатър по специалност, тя придвижва тематиката за безконечното търсене на пътя и мъчителните спорове, които преодоляваме, с цел да запълним празнотата в себе си.

Прочутият Кубански казашки хор идва с пъстра стратегия. За първи път най-старият съветски отбор - именитият Кубански казашки хор, ще направи независимо турне в България. Началото е на 18-ти в НДК, след това Велико Търново, Варна, Бургас и Пловдив. Създаден преди 207 години, забраняван и разхлабен при Сталин и Хрушчов, ансамбълът не стопира традицията с известните казашки песни, прочувствени танци и впечатляващи борби със саби. В България идват с програмата „ Най-доброто за 200 години ”.

Театър „ Азарян ” посреща софийската премиера на „ Чайка ” – режисура на Иван Добчев. След съвсем три десетилетия, режисьорът се връща към чеховата пиеса, за която споделя, че „ може да се възприема и като символно изображение на думата „ спектакъл ”. В постановката на Пазарджишкия спектакъл гостуват Койна Русева и Асен Блатечки.

Актьорът ще забележим и във видеото за новата ария на Дани Милев – „ Това си ти ”. Историята на Един мъж и Една жена – позната, претърпяна или изненадваща - с музиката на Дани Милев и стиховете на Катерина Бакларова. В функциите ще сложат и част от себе си Диляна Попова и Асен Блатечки, под режисурата на Борис Радев. „ Това си ти ” – една красива музикална история.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР