Даниела Драгиева, дългогодишен учител в Основно училище Чудомир в град

...
Даниела Драгиева, дългогодишен учител в Основно училище Чудомир в град
Коментари Харесай

Казанлъшки учител се нуждае от помощ за своето лечение

Даниела Драгиева, дълготраен преподавател в Основно учебно заведение " Чудомир " в град Казанлък, се нуждае от нашата помощ, заяви порталът " Казанлък инфо ".
На 20 август 2019 по време на екскурзия в Швейцария Даниела Драгиева получава сърдечен припадък. Независимо от бързата реакция на медици, Драгиева изпада в кома за към 10 дни. В момента се намира в Университетска болница в Женева, Швейцария. Жената към този момент е в схващане, свалена е от командното дишане, само че към момента е в тежко положение.
Роднините на Даниела желаят да я приберат обрано в Казанлък, където ще могат да поставят нужните грижи за последващото лекуване.
За задачата обаче им трябват средства, с които те не разполагат. Към момента е уредено след превозването на Даниела от Швейцария, да бъде призната в МБАЛ " Д-р Христо Стамболски ", където краткотрайно да е под здравно наблюдаване.
Даниела Иванова Драгиева е родена на 1 октомври 1964. Тя е начален преподавател в ОУ " Чудомир " с над 25 години стаж и класен началник на няколко генерации възпитаници. 

Дарителската смета в помощ на Даниела Драгиева е в Обединена българска банка /ОББ АД/ на името на нейния брат Руси Иванов Драгиев:
Банка: Обединена българска банка
IBAN: BG81UBBS80021086604440
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Руси Иванов Драгиев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР