Даниел Йорданов, известен като Емили Тротинетката, излиза от ареста. Магистратите

...
Даниел Йорданов, известен като Емили Тротинетката, излиза от ареста. Магистратите
Коментари Харесай

Окончателно, Емили Тротинетката излиза от ареста

Даниел Йорданов, прочут като Емили Тротинетката, излиза от ареста. Магистратите от Окръжния съд в Пловдив потвърдиха решението на сътрудниците си от Районния съд, който дефинира гаранция от 1500 лв., която бе избрана на съвещанието от 11 май, предава.



Сумата е била импортирана още същия ден, а документи за това бяха показани на съда. Решението на магистратите е дефинитивно и Емили би трябвало да излезе незабавно на независимост. Съдът реши, че няма заплаха тя да се укрие или да извърши друго закононарушение. Освен това, Емили e с чисто правосъдно минало. На съвещанието в през днешния ден стана ясно, че във вторник тя направила следващ опит да се самонарани, защото в ареста я третирали като мъж.

" Никога повече няма да се фотографирам със съмнителни хора. Съжалявам за случилото се! Това няма да се повтори! Човек се учи от грешките си ", съобщи Емили пред съда. И  допълни: " Ще запиша университета във Варна и ще изучавам стопанска система ".

Другите двама участници в скандалния видеоклип - Петко Атанасов – Чеченеца и Тодор Огнянов - Куката, които разхождаха момче на кучешка каишка в пловдивски мол, остават в ареста, защото не апелираха ограниченията си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР