Даниел Петканов ясно дава да се разбере, че е готов

...
Даниел Петканов ясно дава да се разбере, че е готов
Коментари Харесай

Дани Петканов замени Алекс с финалистка от Ергенът 

Даниел Петканов ясно дава да се разбере, че е подготвен да продължи напред след развода си с Алекс. Лудият кореспондент стартира да се държи като разгонен младеж, виждаме от непрестанните му фотоси и сторита с разнообразни девойки.

Петканов прави всичко, с цел да покаже, че и той може да бъде сполучлив инфлуенсър без помощта на авторитетната си жена. Гледа и да печели от фотосите, както в тази ситуация с последната, на която е дружно с две от най-скандалните участнички в риалити сензацията “Ергенът” - Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. Тримата театралничат пред най-известния столичен хотел, написа Hotnews. bg.

Въпреки че фотографията има над 13 000 лайка, почитателите на Петканов по никакъв начин не са удовлетворени от избора му на дами за фотографията. Предполага се, че Петканов изкарва пари от фотографията, тъй като двете участнички се пробват да разпространяват новите си профили в инстаграм. Дениз и Виктория се оказаха блокирани малко преди края на "Ергенът " и в този момент стартират на чисто с нови профили и доста малко почитатели. Затова интензивно постановат тези нови профили, които Даниел е тагнал, несъмнено - за пари. Последователите на Петканов обаче са гневни.

“Толкова ниско ли падна, бе, Даньо? ” - го попита една от тях. “Изми ли си ръцете след фотосите? ” - пък запита различен от почитателите на инфлуенсъра. “С тази фотография те отследвам от всичките ти профили. Не знаех, че си човек, който поддържа насилието и насилниците. Днес го потвърди. ” - написа друга. Имаше даже мнения, намекващи, че Дениз и Виктория практикуват най-древния поминък на земята. “Дани, нямаш токова пари за Виктория”, “От дясно 90 лв. на час, от ляво 70 лв. на час” и “Едната желае Ролекс другата дядо над 60г може и 70г - потресаващо тъжно. ” - бяха единствено част от мненията.

Novini. bg



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР