Даниел Петканов сподели със своите над 260 хиляди последователи в

...
Даниел Петканов сподели със своите над 260 хиляди последователи в
Коментари Харесай

Дани Петканов отказа неприлично предложение в Турция

Даниел Петканов показа със своите над 260 хиляди почитатели в Инстаграм любопитен случай, разиграл се наскоро, видя HotArena.

От посланието, съпътстващо видео, на което в началото дефилира, а по-късно стартира да танцува в антрето на дома си, носейки раница на тил, излиза наяве, че напълно неотдавна с него са се свързали хора от Турция, канейки го да взе участие в фешън ревю, което е трябвало да се състои в южната ни съседка. Някогашният участник в предаването " VIP Brother " обаче не крие, че това му се е сторило необичайно, може би тъй като специалността, отвеждаща човек пред фотографския обектив и подиума, постоянно е била непокътната територия на някогашната му брачна половинка Александра Богданска.

Въпреки първичните му подозрения обаче, по думите му се схваща, че след това Даниел въпреки всичко е склонил да одобри присъединяване, изявявайки се в нова светлина. Така той договорил хонорара, който желае, с цел да се яви, като също по този начин прецизирал всички останали детайлности. Тук обаче изскочили непредвидени условия. Както журналистът изяснява в поста си, всичко било наред, до момента в който не се оказало, че след задължението е трябвали да свърши " една работа ", която потърсилите го лица по този начин и не съумели да дефинират. Поради тази причина той решил да се откаже от въпросното събитие с нехарактерен свършек, в който по всяка възможност е щял да се трансформира от манекен в момче чартърен. Всъщност Даниел не крие съмненията си за това, като отговаряйки на въпрос от фенка, питаща го дали е трябвало да свърши работата със задните си елементи, той дава отговор с " Натам отиваха нещата ".

" Трябва ли да скърбя? ", пита той в края на обявата си, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР