Даниел Петканов няма време да плаче за жена си Александра,

...
Даниел Петканов няма време да плаче за жена си Александра,
Коментари Харесай

Петканов изхвърли Алекс като стара маратонка

Даниел Петканов няма време да плаче за жена си Александра, с която се раздели преди близо месец, тъй като съществено се е заел да постави ред в новия си живот. Двамата живеят разграничени и до момента в който Алекс се теши с приятелки, измежду които Ваня Щерева, към момента законният й брачен партньор се е заел да разчисти дрешника си. Дани сподели по какъв начин е изхвърлил чифт остарели маратонки, които носел, когато видял жена си за сефте.

„ Тези маратонки са ми на 8 години. Не ги нося от 5. Днес взех решение да ги оставя да намерят своя идващ собственик. Навремето върших репортажи с тях и са ми сантимент, само че дрешник, цялостен със сантименти, не води до напредък ", написа Даниел. Hotnews.bg напомня, че Петканов си завоюва прозвището Лудият кореспондент с помощта на Милен Цветков, който го взе в предаването си. Именно на работа той срещна Алекс. Двамата се срещат до момента в който Лудия кореспондент взима едно от типичните за него изявленията, завършващо с непредвидена целувка с непознато момиче. Е, едно от тези девойки е било точно Александра, за която той се венча в Биг Брадър. Преди това двамата претърпяха трагична разлъка.



Преди година фамилията мислеше още веднъж за бракоразвод, само че със серия от видеа в инстаграм направиха преглед на връзката си и в последна сметка взеха решение да останат дружно. Този път нещата наподобяват решени, откакто Дани изхвърли маратонките, които носел до момента в който срещнал моделката за първи път.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР