Даниел Петканов, известен още като Лудия репортер, наскоро закъса със

...
Даниел Петканов, известен още като Лудия репортер, наскоро закъса със
Коментари Харесай

Даниел Петканов излекува дископатията и се отърва от голям комплекс

Даниел Петканов, прочут още като Лудия кореспондент, неотдавна закъса със здравето, само че към този момент се усеща доста по-добре. Той призна, че от години имал проблеми с гръбнака поради неправилна стойка, само че е съумял да се оправи с тях посредством подобаваща терапия, научи HotArena.

Дископатията на Лудия кореспондент се появила, тъй като съвсем постоянно е изкривен, а с нея пристигнали и неприятните болки. Той обаче направил всичко допустимо да усъвършенства ситуацията си.  Най-напред посетил известна клиника, където му предложили съответно лекуване, съобразено със положението му. То включвало рентгенова фотография, рехабилитация и банкет на противовъзпалителни таблетки, в случай че болката се ускори. Съпругата му Александра също се прегледала при експерт профилактично, само че при нея не се открили затруднения.
Даниел постоянно се майтапи, че е почнал да остарява, по тази причина „ се е бъгнал ” и освен гръбнакът го измъчвал, само че и други козметични проблеми се появили. След като трансферира 30-те, косата му окапа и по тази причина си присади нова в Истанбул.

Лудия кореспондент минал през няколко съвещания със експерт и се спрял на турска клиника, тъй като му излязло по-евтино. Той твърди, че цените на операциите там са доста по-изгодни в съпоставяне със същите у нас. „ Искат ми единствено 1800 евро, а в България стигат до 10 000, което е безумство. Целият екип се държа с мен доста благо и общително. Доволен съм! ”, разяснява Петканов, чиято нова коса към този момент е почнала да пораства.

Първоначално той имал някои съмнения – тормозил се дали всичко ще премине наред, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от странични резултати като кръвоизливи, инфекции и белези, само че суетата му най-после победила.

Петканов не се тормози да показа, че плешивото теме му докарало проблеми със самочувствието. Перчемът му постепенно почнал да окапва още преди няколко години и това го потиснало. „ Имах хубава коса и по тази причина мъчно одобрих раздялата с нея. Все отново съм известно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да изоставям визията си ”, изяснява Даниел. Съпругата му Александра го окуражила и пътувала с него до Истанбул, с цел да му вдъхне храброст и морална поддръжка.

Петканов раказал пред познати, че цялостното възобновяване след трансплантация на космени фоликули продължава близо година, само че резултатите се забелязали съвсем незабавно. Пълният резултат от присаждането се разгръщал межди 9-ия и 12-ия месец, тъй че Даниел ще би трябвало да изчака още малко, до момента в който види цялата хубост на новата си коса, написа " Уикенд ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР