Даниел Митов отправи остри думи към Румен Радев, наричайки го

...
Даниел Митов отправи остри думи към Румен Радев, наричайки го
Коментари Харесай

Даниел Митов: Президентът Зеленски измете пода с Радев. Това беше срамна сцена

Даниел Митов насочи остри думи към Румен Радев, наричайки го „ презрян и мрънкащ човек “.

„ Президентът Зеленски измете пода с него. Това беше срамна сцена. Да му се изяснява като на малко дете за какво една страна, когатоедна страна се пази заслужено, би трябвало да ѝ се оказва помощ “, сподели той пред Българска национална телевизия.

„ Президентът изрази позиция, която той, „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия подхранват. И то през неистини и агитация. Днес през целия ден ги чувам. Единствената пропагандна нелепост, която може би пропуснаха през днешния ден от трибуната на Народно събрание, беше за бойните комари в Украйна - това са неща, които приказва Владимир Путин “, изясни депутатът от ГЕРБ.

Според него визитата на Зеленски е трябвало да се случи по-рано и съобщи, че от началото на войната ГЕРБ натискат за поддръжка за Украйна по всички вероятни способи. Обвини държавното управление на Кирил Петков и така наречен „ четворна коалиция “, че са държали декларациите на Народно събрание за Украйна да бъдат „ беззъби “ и да не включват военна помощ.

„ Заради тази позиция, дружно с тази на президента Радев, България изпадна от класацията на естествените цивилизовани страни “.

Според него Корнелия Нинова злоупотребява с думите национално изменничество и народен интерес.

„ Наследниците на Коминтерна би трябвало доста деликатно да стъпват, когато приказват за национално изменничество “, сподели депутатът.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР