Даниел Лорер раздвижи играта в морската столица с лансирането на

...
Даниел Лорер раздвижи играта в морската столица с лансирането на
Коментари Харесай

Кметскят вот във Варна пренарежда схемите в политиката и бизнеса, ПП и БСП играят партия?

Даниел Лорер раздвижи играта в морската столица с лансирането на регионалния шеф Благомир Коцев за кандидат-кмет на " Продължаваме промяната " във Варна.

Наемането от Даниел Лорер на PR екип от Израел за акцията на Благомир Коцев е знаково. Израелците са известни с предписание №1 на " Мосад " - " Война се печели с машинация ". И доста пари, дадени на " значимите сътрудници ". 

PR екипът на израелците започва предкампанията остро - " Клиентът ни ще стане известен, изправяйки се против най-големите! ". 

И регионалният шеф Благомир Коцев спря придвижването на коли по Крайбрежната алея, скочи против най-големите и влезе в медиите със скандал, предизвикан от PR екипа.

Каква е играта? След рухването на държавното управление " Петков " и линията на Политическа партия към предварителни парламентарни избори Бойко Борисов натискал кмета Иван Портних да се кандидатира за четвърти мандат.

Портних не бил доста въодушевен, само че по какъв начин се отхвърля на Борисов. Иван Портних не е обвързван със СИК, а с " Мултигруп " и на сесия на Общинския съвет направи знаково изявление - " Не аз съм дал концесията за Крайбрежната алея ".

PR екипът от Израел и неговите сътрудници във Варна са хванали тази игра и изпревариха екипа на ГЕРБ по тази писта - техният претендент скача на най-силните.

Всъщност това е ход, при който играчът насреща не играе - Бойко Борисов надали щеше да се отвори на тази игра, да се конфронтира с едрия бизнес във Варна. 

Преекспонирането на PR екипа от Израел прикрива други съществени играчи, които натискат за смяна на " проруската линия " във Варна със промяна на Иван Портних.

Американците и британците навлязоха доста мощно във Варна след началото на " специфичната военна интервенция " на Русия в Украйна.

" Янките " и британците от няколко години построяват разследваща инфраструктура в морската столица, само че поради подготовката за десант против Одеса през март офисите на Централно разузнавателно управление на САЩ Mi-6 в София проведоха филиали във Варна.

Американците и британците ще играят " партия " против кандидат-кмета на ГЕРБ, в случай че той още веднъж е Иван Портних или различен претендент с " проруски профил ". 

Това на пръв взор отворя варианти за композиция " Всички против претендента на Политическа партия ". Костадин Костадинов и " Възраждане " ще играят на проруската писта, само че дали Борислав Гуцанов може да откаже " партия " на Политическа партия макар проруските си връзки - и с предприемачи, свързвани с ГРУ, по фамилна линия?!

Борислав Гуцанов е ръководител на комисията по превоз и в " партия " с министъра на превоза и известията Николай Събев направи знакови назначения - освен в пристанището.

Николай Събев като началник на " Еконт " обезпечи логистика и 200 000 лв. за акцията на Даниел Лорер като лидер на кандидат-депутатската листа на Политическа партия във Варна. 

Дали " партията " сред Борислав Гуцанов и Николай Събев няма да прерасне в " партия " сред Политическа партия и Българска социалистическа партия на кметския избор?

Гуцанов може ли да откаже на сътрудниците на PR екипа от Израел, които са не по-малко близки от него с съветските фактори, само че играта им е друга за кметския избор?

След експулсирането на Генералния консул на РФ във Варна Владимир Климанов ресурсите за въздействие на руснаците в средите на политическите фактори и едрия бизнес във Варна понижиха доста.

Засега вместо " Всички против Политическа партия " зад кулисите за заформя коалиция на " янките ", британците и израелците на Даниел Лорер против остарялата съветска скица, която имаше извънредно въздействие във Варна по време на мандатите на Кирил Йорданов и Иван Портних, а със мощен Генерален консул като Владимир Купцов и във втория мандат на Христо Кирчев.  

Варна обаче е известна като проруски град, " дребната Одеса " по времето на Съюз на съветските социалистически републики, и Даниел Лорер евентуално не би трябвало да преиграва с тази скица. Засега Лорер не залага на " антируска акция ", а на създаване на алианс в едрия бизнес.

Това към този момент пренарежда едрия бизнес във Варна, част от който се изтегля от доста мощните до момента схеми на Делян Пеевски и се връща към конфигурацията с локални бизнес фактори.

Кметският избор обаче може да пренареди политическите и бизнес схеми, в случай че във Варна има смяна и ГЕРБ загуби изборите. Старите играчи отново ще са в джаза, " отчитането " няма да върви като пълноводна река към София, по-голямата част от Ресурса ще остава във Варна.

Това не значи, че Бойко Борисов, Делян Пеевски и обвързваните с ГЕРБ предприемачи ще изгубят всички пости в морската столица, само че Даниел Лорер, Политическа партия и сътрудниците на PR екипа от Израел във Варна ще ги изместят от първата позиция.

PR екипът от Израел дава знаци с медийното експониране на акцията на регионалния шеф Благомир Коцев за Крайбрежната алея, изнесено от ГЕРБ-СДС, че макар връзката си с офиса на премиера на Държавата Израел Яир Лапид, прочут с проукраинската си позиция за войната, че няма да води " антируска акция " и да отваря война с водачите на статуквото, в случай че завоюва кметския избор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР