Даниел Лорер от ПП обясни ареста на Бойко Борисов в

...
Даниел Лорер от ПП обясни ареста на Бойко Борисов в
Коментари Харесай

Лорер: Проблемът с арестите не е политически

Даниел Лорер от Политическа партия изясни ареста на Бойко Борисов в " Панорама ":

" Проблемът с арестите не е политически, макар че опозицията се пробва да го показа като подобен. Това са арести, свързани с незаконна активност - Министерство на вътрешните работи смята, че има незаконна активност, и подхваща дейности, с цел да я спре. Следва въпросът за какво българската прокуратура за следващ път отхвърля да одобри следващи дейтвия против избрани фигури в българската страна. Получихме ясни сигнали от Америка и Европа, получихме ясни сигнали от Екологичен потенциал, а Българската прокуратура мълчи. 

Аргументите са задоволително ясни и видни, това се видя в последните избори. Най-съществен проблем е неналичието на българска прокуратура. Смяната на господин Гешев е единствено една стъпка в правосъдната промяна. Ние сме дали обещание промяна на регулаторите и на ръководството на антикорупционната комисия. 

Европейската прокуратура сега има огромни следствия, което компенсира неналичието на наша прокуратура. Те проверяват сигнали за милиард. Част от тях са по опоретивни стратегии у нас.  

За делото против Асен Василев - сигналът е по отношение на среща сред него и различен човек, на която те не се участвали. " - засмя се гостът в студиото и се обърна към водещия Бойко Василев: " по същия метод може да издигнат обвиняване против мен и вас за среща, на която не сме участвали. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР