Даниел Кормие си глътна граматиката от нокаута, който Франсис Нгану

...
Даниел Кормие си глътна граматиката от нокаута, който Франсис Нгану
Коментари Харесай

Кормие: Реферите получават инфаркт от Нгану

Даниел Кормие си глътна граматиката от нокаута, който Франсис Нгану записа предишния уикенд. Бившия двоен първенец беше коментатор по време на UFC 249, на което Нгану премаза Жаирзиньо Розенструик за 20 секунди. С тази победа Франсис навлезе в серия от 4 следващи победи в 1-вия рунд и си подсигурява нов късмет за купата при тежките.

Той ще би трябвало да чака спечелилия от борбата сред Кормие и Стипе Миочич. Ако Кормие завоюва купата, то тогава той ще би трябвало да се бие с Нгану, само че това няма да се случи, тъй като " DC " ще я оваканти и ще се отдръпна от ММА. Кормие засипа с похвали Нгану и показа, че той има зверска мощ. Ето какво написа Кормие в обществените мрежи:

" Това е радостно, тази реакция е същинска. Моментът, в който видях Франсис Нгану да замахва - разбрах, че Розенструк е в неволя. Луда, откачена мощ. От Франсис Нгану рефрите получават сърдечен удар. Те бягат по този начин, като че ли се пробват да спасят живота на неговите съперници. Може би в действителност им избавят живота. "
Ето и по какъв начин Даниел реагира, откакто видя този тежък нокаут:
View this post on Instagram
A post shared by ESPN MMA (@espnmma) on May 9, 2020 at 8:58pm PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР