Даниел Колинс се класира за полуфиналите на турнира по тенис

...
Даниел Колинс се класира за полуфиналите на турнира по тенис
Коментари Харесай

Даниел Колинс се класира за полуфиналите на турнира по тенис в Маями

Даниел Колинс се класира за полуфиналите на шампионата по тенис на твърди кортове в Маями (САЩ). Представителката на домакините се наложи с 6:3, 6:2 против поставената под №23 в схемата Каролин Гарсия.

31-годишната Колинс, която е някогашна финалистка от Откритото състезание на Австралия, реализира три пробива против френската тенисистка и завърши дуела за единствено 76 минути.

Гарсия отстрани поредно Наоми Осака и Коко Гоф в Маями, както и българката Виктория Томова в началната фаза на шампионата.

Американката, която е някогашна №7 в международната класация, изгуби единствено 11 точки при личен начален удар и не беше изправена пред нито една точка за пробив.

Даниел Колинс доближава до предпоследната фаза на шампионата във Флорида за общо повторно в кариерата си и първи след 2016 година. На полуфиналите тя ще се изправи против Екатерина Александрова или Джесика Пегула, които ще играят една против друга по-късно тази нощ българско време.

" Срещу някои противнички е много по-лесно. Каролин направи някои в действителност мощни удари. Показва устойчивост и може би резултатът не отразява показаното на корта в реалност ", съобщи Колинс след успеха си против Гарсия.

Американската тенисистка е първата в историята, която доближи до полуфиналите в Маями, откакто трябваше да играе квалификации за влизане в главната скица.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР