Даниел Димов, който е член на Управителния съвет на Сердика

...
Даниел Димов, който е член на Управителния съвет на Сердика
Коментари Харесай

Разкриха капацитета на Армията

Даниел Димов, който е член на Управителния съвет на " Сердика спортни парцели " разяснява идния градеж на новия стадион на ЦСКА, откакто стартира събарянето на стадион " Българска войска ", с цел да стартира построяването на новото съоражение.

" До два месеца ще сме подготвени. В момента сме в процедура. Като има определен строител, ще го обявим. Ясно е по кое време ще се строи, имаме подготвен план да работим по него. Това не е лесна процедура. Такъв стадион не е строен най-малко в последните 40 години. Трябва да изберем най-хубавата оферта ", стартира Димов

" Няма вид стадионът да не бъде издигнат. Всичко е в ход. Похарчили сме една маса пари. Процесът е необратим. Имаме всеки ден събрания и оперативки. Това е просто един дълъг развой с доста детайли, разискват се всевъзможни елементи. Монтажът беше разгласен, сумата е малко над един милион лв. – на ниска цена е. При нас нещата се случват бързо и на ниска цена. Обсъждат се елементи, единствено това може да се промени ", продължи той.

" Някои път има тракане по масата, има разногласия, само че значимото е, че нещата се случват. Проектът е доста огромен, има доста страни намесени. Важното е, че стигаме до едно мнение и решение. Капацитетът е една мъчителна тематика. Знаете, че стадионът е в паркова среда. Няма по какъв начин да стане 40 000. На всички ни се желае да е огромен, би трябвало да се мисли и за поддръжка. По-лесно е да се построи, в сравнение с да има качествена поддръжка ", добави членът на УС на " Сердика спортни парцели "

" Ще има сред 16 и 18 хиляди. Трябва да мислите освен като за стадион за този план, защото ще стане едно място, което ще има опция да събира и други събития. Дава и други благоприятни условия, които спортно съоражение в България досега няма ", приключи Даниел Димов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР