Даниел Ангелов ще се жени за младата Петя от Пловдив.

...
Даниел Ангелов ще се жени за младата Петя от Пловдив.
Коментари Харесай

Засукана дама от Пловдив е новата жена до Даниел Ангелов

Даниел Ангелов ще се дами за младата Петя от Пловдив. Новата жена до артиста е сменила статуса си в обществените мрежи от " във връзка “ на " сгодена “. Тя не показва тъкмо за кого се е сгодила, само че пусна фотография със звездата от сериала на Нова тв " Братя “ и разяснява фотоса с думите " Моята обич “ (на английски). Явно точно Ангелов е бъдещият й брачен партньор. 

След като Петя Владикова от Пловдив разгласява фотография с Дани Ангелов с надпис " Моята обич “, към този момент няма никакво подозрение, че той е сменил дамата. Само преди дни кулинарното предаване на Нова тв " Черешката на тортата “ излъчи епизод, в който артистът, известен с ролята на служителя на реда Черкезов в сериала " Братя “, готви дружно със своята законна половинка Мариана, която е майка на двете му деца.

Съпрузите се трудиха над вечеря за Лора Караджова, Сантра, Маги Вълчанова и Васил Гюров. Това обаче са повторения на към този момент излъчени епизоди на шоуто. Предаването е записано преди цели 5 години. Оттогава Лора Караджова, която по време на записите към момента живее единствено с щерка си, роди още едно дете, Сантра, която нямаше гадже, към този момент е майка, Маги Вълчанова от дълго време смени мъжа, а Дани Ангелов, става известно, е съумял тихомълком да се разведе и да се сгоди за нова жена.

Кога е настъпил разводът му, все още не е ясно. Не е известно и от по кое време датират връзките на звездата с пловдивчанката Петя. От изявленията на Дани в обществените мрежи обаче излиза наяве, че визитите му в града под тепетата са зачестили в края на предходната година. Именно тогава артистът стартира да пуска фотоси от града, обичан на доста актьори от София, които обаче най-често вървят там поради професионални задължения. Посещенията на Дани нямаха публично оповестена причина. Явно задачата им е била обвързвана с неговия персонален живот, написа " Уикенд ". Днес към този момент е ясно, че той най-вероятно е пътувал, с цел да се среща със своята нова обичана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР