Даниел Александров е национален състезател в един от най-успешните за

Даниел Александров е национален състезател в един от най-успешните за ...

Даниел Александров - емоционалното момче с голямо сърце.

Даниел Александров е национален състезател в един от най-успешните за България спортове в исторически план - борбата. 26-годишният талант от Дупница има бронзов медал от Европейските игри в Баку през 2015 г., както и отличие със същия цвят от еврошампионата  в Рига през миналата година.
Даниел Александров - емоционалното момче с голямо сърце@@@
Участва на Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016-а, където отпадна на осминафиналите и в емоционалния си изблик след това през сълзи обяви, че смята да прекрати кариерата си. Месеци по-късно Александров размисли и реши да продължи със спорта, като отново си постави високи цели, каквито винаги е имал.
Даниел Александров - емоционалното момче с голямо сърце@@@
На Световното първенство в Париж тази година стигна до битка за бронзовия медал в категория до 80 кг, но я загуби. Отново преживя тежко това поражение, но е уверен, че тази загуба го е мотивирала един ден да чуе в своя чест химна на България на голям форум.
Даниел Александров - емоционалното момче с голямо сърце@@@
Състезателят ни в класическата борба не е от спортистите, които обичат да са медийни герои и избягва подобни изяви, но когато дава интервю, винаги има какво стойностно да каже.

Александров се съгласи да даде специално интервю за Sportal.bg броени часове преди поредния си лагер, в което беше словоохотлив по всички интересни теми, свързани със спортния и личния му живот.
Даниел Александров - емоционалното момче с голямо сърце@@@
Как е започнала връзката му с колежката му Джанан Манолова, колко дълго я е преследвал, кой е застанал зад гърба му в трудния момент след Олимпиадата в Рио, какви са плановете му за Игрите в Токио, какъв път е избрал след спорта, всичко това може да научите от откровеното видео интервю за Sportal.bg по-долу:

Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ на Даниел Александров ТУК!!!

Източник: sportal.bg