Даниел Александров даде старт на нова инициатива. В родния си

...
Даниел Александров даде старт на нова инициатива. В родния си
Коментари Харесай

Даниел Александров даде старт на нова инициатива

Даниел Александров даде старт на нова самодейност. В родния си град двукратният притежател на златния пояс " Никола Петров " дружно с колегата си Георги Наумов прерязаха лентата на съдружие " Дупница спорт ". А на тържеството участваха доста от националите в класическия жанр, както и старши треньорът Армен Назарян и президентът на федерацията Христо Маринов, осведомят от уеб страницата на БФБ.
 Оперираха Тайбе Юсеин, ще се възвръща до февруари
Оперираха Тайбе Юсеин, ще се възвръща до февруари

Световната шампионка със скъсани кръстни връзки

" Намеренията ни са да желаеме да подтикваме и насърчим младежите да спортуват - довери Александров. - А в Дупница има прелестни условия за това, само че и още какво да се прави. Скоро в града построиха нова зала, в този момент имаме концепция и за построяването и на закрити тенис кортове с балон. Радваме се, че намираме схващане и поддръжка от страна на общината, която от край време доста оказва помощ за развиването на спорта. "

На тържеството участва и другият изявен герой от града сега - Кирил Милов, международен и европейски вицешампион за мъже.

Александров, който е носителят на 4 медала от европейски шампионати, добави още, че в края на годината възнамерява и обновяване на коледен шампионат по битка. А с новата зала най-вероятно ще се кандидатства и за домакинство на републиканско състезание.

Същевременно националите не престават подготовката си за международното в Белград през декември. В края на седмицата възпитаниците на Армен Назарян стартират лагер на Белмекен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР