Даниъл Крейг сложи край на кариерата си като британския разузнавач

...
Даниъл Крейг сложи край на кариерата си като британския разузнавач
Коментари Харесай

Даниъл Крейг се завръща със звезден екип в продължението на Knives Out

Даниъл Крейг постави завършек на кариерата си като английския шпионин Джеймс Бонд, само че скоро ще се завърне в различен запаметяващ се облик - ексцентричния и изключително интелигентен южняшки детектив Беноа Блан от " Knives Out ".

Криминалната тайнственост на Райън Джонсън в стила на романите на Агата Кристи, подправени с екшън и много комизъм, беше един от филмовите шлагери на 2019 година Успехът му измежду публиката се дължеше освен на Крейг, а и на цяла войска от огромни артисти - Крис Еванс, Джейми Лий Къртис, Кристофър Плъмър, Ана де Армас, Майкъл Шанън, Тони Колет и още доста други.

При това " Knives Out " беше номиниран за най-хубав автентичен сюжет на " Оскарите " през 2020 година

Сега Джонсън още веднъж е подготвил кастинг с " тежка артилерия " от гении - в новия филм ще забележим Едуард Нортън, Катрин Хан, Лесли Одъм-джуниър, Джанел Моне, Кейт Хъдсън, Дейв Баутиста и Итън Хоук.

Режисьорът на " Knives Out " загатва, че новият филм ще бъде изцяло друг от това, което сме видели в първата серия.

" Това, което обичам при Агата Кристи, е, че тя в никакъв случай не изпада в креативен застой. Мисля, че има едно неправилно разбиране, съгласно което книгите ѝ повтарят една и съща формула неведнъж - само че почитателите знаят, че истината е тъкмо противоположната ", написа Джонсън в Twitter, като с поредност от туитове анонсира появяването на новия филм.

" Не са единствено изискванията или методите на убийствата - тя непрестанно уголемява концептуалните граници на жанра. Под чадъра на детективските истории тя написа шпионски трилъри, прото-хоръри, преследвания на серийни убийци, готически романси, психически проучвания върху личността или блестящи пътеписи. Когато направих " Knives Out ", бях очарован от опцията да основа още мистерии с Даниъл Крейг в ролята на Беноа Бланк - да възкреся Агата Кристи и да направя по този начин, че всеки обособен филм да е като независима нова книга, със собствен звук, упоритост, смисъл на битие и... заглавие ", разяснява Джонсън във връзка избора на името " Glass Onion " вместо " Knives Out 2 ".

Част от фотосите за кино лентата са направени в Гърция през лятото на 2021 година Очаква се новата продукция да излезе в края на 2022 година и ще се популяризира посредством Netflix.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР