Дани Роуз може да остане в Нюкасъл до края на

...
Дани Роуз може да остане в Нюкасъл до края на
Коментари Харесай

Нюкасъл преговаря с Тотнъм за удължаване наема на Роуз

Дани Роуз може да остане в Нюкасъл до края на сезона, откакто договарянията за удължение на наема му от Тотнъм не престават. Роуз се причисли в началото към Нюкасъл през януари, само че интервалът му чартърен ще изтече в края на юни и договорката не включва алтернатива за непрекъснато закупуване.

Роуз сега тренира с „ джордитата “ преди завръщането на Висшата лига на 17 юни, като британският национал е податлив да удължи наема си на „ Сейнт Джеймсис Парк “. Роуз има контракт с Тотнъм до лятото на 2021, като преди съобщи, че счита да извърши договора си, преди да напусне „ шпорите “ за непрекъснато.

Говорейки през ноември, той сподели за Evening Standard: „ Казах, че ми остават още 18 месеца до края на контракта и няма да отида в различен клуб, до момента в който той не изтече. Даниел Леви ми сподели през лятото, че Тотнъм няма да ми предлага нов контракт. Уважавам това решение. Продължаваме напред. Контрактът ми изтича след 18 месеца и по-късно ще напусна клуба “, разяснява тогава бекът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР