Дани от шоуто „Един за друг“ си плаче за превъзпитание.

...
Дани от шоуто „Един за друг“ си плаче за превъзпитание.
Коментари Харесай

Ало, КАТ? Родна риалити звезда хвърчи с 240 км/ч

Дани от шоуто „ Един за различен “ си плаче за превъзпитание. След появяването на екран той и половинката му се разделиха, като всеки пое по собствен път. Оказва се обаче, че Дани има смели проекти за новата година и няма самообладание да ги реализира.

„ Време е да променим много неща “, написа той под селфито си. Вероятно едно от тези „ много неща “ е и формата на Дани, защото в стори той качи фотография от залата, като написа, че към този момент се готви за лятото.



E, откровено се надяваме през новата година да промени и някои привички зад кормилото, защото на последващо стори пък се хвали по какъв начин подвига 240 км./ч. на Околовръстното шосе на София, отбелязва vbox7.

Риалити звездата има мощен немски автомобил, който снима много постоянно и с който явно се гордее. Именно колата и двете му кученца, порода Померан, участват най-често в фотосите му в инстаграм.
Свързани вести Калина и Емо от „ Един за различен “ станаха родители! Вижте по какъв начин се споделя бебето Помните ли Дени от "Един за различен "? Заряза Дани и побърка всички с това тяло СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР