Дани Каназирева, която оглавява местната партия под тепетата Съюз за

...
Дани Каназирева, която оглавява местната партия под тепетата Съюз за
Коментари Харесай

Изненада: Дани Каназирева става областен управител на Пловдив

Дани Каназирева, която оглавява локалната партия под тепетата ”Съюз за Пловдив ”, ще бъде новият регионален шеф на Пловдив. Според неофициални данни решението е взето по-рано през днешния ден по време на съвещание на Министерски съвет.
Постът на губернатор на града е овакантен, откакто Здравко Димитров, който го заемаше до преди 1 месец, завоюва кметското място в Община Пловдив. Кандидатурата му бе издигната от ГЕРБ. Очакваше се от ръководещата партия, която досега залагаше на близки до нея фрагменти за регионален шеф, да подбере някой от партията, като даже беше спрягано името на Иван Тотев, който към този момент има опит с един мандат на поста.

В случая обаче Каназирева, която се състезаваше със Зико за кметското място и остана трета в конкуренцията с поддръжката на 11.32% от гласуващите в Пловдив, е предпочетена. При първия тур на изборите екзитполовете на социологическите организации ѝ отредиха балотаж, а по-късно се оказа, че явно проучванията са манипулирани за задачите на сходен резултат.

Без оглед изборните несгоди, Каназирева, която се класира като общински консултант, явно ще освободи още едно място на идващия в листата на " Съюз за Пловдив ", защото нейният кабинет ще се реалокира в Областна управа-Пловдив.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР