Дани Каназариева излезе с официално съобщение в личната си страница

...
Дани Каназариева излезе с официално съобщение в личната си страница
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Обявявам до края на деня дали ще участвам в листите

Дани Каназариева излезе с публично известие в персоналната си страница във Facebook във връзка идните парламентарни избори. Тя съобщи, че до края да деня ще разгласи дали ще взе участие в листите на ГЕРБ. 
Прочетете още
Ето какво написа Каназирева във Facebook:

Ще взема решение дали ще вземам участие на идните парламентарни избори и ще го разглася още през днешния ден. Дадох всичко от себе си като регионален шеф, работих непрекъснато, само че го върших от сърце за Пловдив и района, виждах всекидневно резултата от работата и труда си. Знам по какъв начин да се боря, знам по какъв начин да спечелвам и знам по какъв начин да не отстъпвам ползите на града и района си. Бях лидер в три следващи избори и макар тежката политическа обстановка, означих освен три победи в Пловдив област, а и на всеки следващ избор увеличавахме поддръжката. Но в Народното събрание за мое голямо страдание останах изумена от изключителната незначителност и голо самочувствие на хора, претендиращи да ръководят страната ни. Видях по какъв начин ни продават ненавист, опакована като смяна, видях по какъв начин причините се трансформират в колажи, а Законът и Конституцията в рекомендация. Но в случай че би трябвало да бъда оптимално почтена, ще призная, че не се усещах потребна нито за Пловдив, нито за региона по време на всички тези парламенти, макар че внасях не едно предложение. А всички знаят, че моят град е Пловдив, обичам града и района си, и единственото ми предпочитание е да работя и да виждам резултати. Дали ще вземам участие в пловдивската листа, дали в регионалната или в листа на друга област, ще го реша през днешния ден.
И апелирам, не четете манипулативни публикации, които нямат връзка с действителността, а са поръчани от хора, чиято единствена цел е да ме дискредитират като възможен претендент за кмет на Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР