Дани Чиприани отговори на твърденията, че е отхвърлил най-новата поредица

...
Дани Чиприани отговори на твърденията, че е отхвърлил най-новата поредица
Коментари Харесай

Дани Чиприани разкрива истинската причина за пренебрежението на I`m A Celebrity, след като отпадна от състава на ITV

Дани Чиприани отговори на изказванията, че е отхвърлил най-новата поредност на I'm A Celebrity, след известия, че би трябвало да влезте в джунглата.

Ръгбистът наподобява удостовери известията, че се е отказал от шоуто, и разкри същинската причина за отпадането му в последната минута. Миналия месец беше декларирано единствено дни преди излъчването на сериала, че Дани към този момент няма да се появява в сериала, само че не беше изяснено в кой миг той е изнемощял.

Докладите допускаха, че разпадането на брака му със брачната половинка му Виктория Роуз беше отговорен, като той удостовери тази тъжна вест по-рано през месеца. Но Дани наподобява удостовери какво в действителност го е предиздвикало да се откаже от джунглата преди началото на шоуто.

Говорейки в This Morning в сряда, аз съм звезда на звездите и водещата Джоузи Гибсън разпита Дани дали не прави сериала в джунглата, признавайки, че е очаквала той да влезе в лагера в някакъв миг. Дани призна, че вместо това е имал опция да се появи в шоуто или да учас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР