Дани Алвеш и Робиньо - това са само две от

...
Дани Алвеш и Робиньо - това са само две от
Коментари Харесай

Бразилските лоши момчета

Дани Алвеш и Робиньо - това са единствено две от имената, които не стопират да се въртат из медиите в последните дни. И двамата бяха наказани да излежават присъдите си за изнасилвания.

Ясно е, че бразилските футболисти са едни от най-хубавите в международен мащаб, само че се оказа, че са положителни и в други неща, най-много отвън терена.

През 2022 година Робиньо бе наказан на 9 години затвор от съд в Милано за групово обезчестяване на 23-годишно момиче в нощен клуб, а миналата нощ беше задържан и ще бъде тикнат зад решетките за дълго.

Дани Алвеш бе наказан на 4 години и половина за полово принуждение, само че има късмет да излезе под гаранция. Разбира се, в случай че има кой да заплати 1 милион евро.

Те обаче не са единствените бразилски футболисти, придружени от кавги през годините.



Антъни

През предходната годината крилото на Манчестър Юнайтед Антъни бе упрекнат в полово принуждение от някогашната си другарка Габриела Кавалин. Тя даже го упреква, че я нападнал до момента в който е била бременна, хвърлил е чаша по нея и я е заплашвал с ликвидиране.

Инфлуелсърката съобщи, че играчът я е нападал няколко пъти сред юни 2022-а година и май 2023-а. Разследването против него продължава. Играчът отхвърля обвиняванията



Роналдиньо

Роналдиньо беше забъркан в скандал с подправен паспорт, откакто приключи кариерата си през 2015 година Пет години по-късно той беше задържан дружно с брат си Роберто де Асис, когато влязоха в Парагвай по време на промоционално турне.

Двамата бяха с фалшифицирани парагвайски паспорти и персонални карти, макар че съгласно прокурорите Роналдиньо не е имал визия, че документите са подправени.

След 32 дни в строго охранявания затвор в Асунсион, където Роналдиньо прекара 40-ия си рожден ден, той бе изместен под домакински арест в първокласен хотел. Братята бяха санкционирани с 200 000 $ като част от съглашение и в последна сметка се завърнаха в Бразилия.



Адриано

Адриано, който има 48 мача за националния тим сред 2000 и 2010 година, бе упрекнат в трафик на опиати още по време на кариерата си.

През 2010 година прокурорите настояват, че Адриано е купил мотоциклет и го е дал на прочут наркодилър в Рио де Жанейро. Според изказванията от този момент, мотоциклетът е бил употребен за трафик на опиати от незаконна група, а в случай че се бъдеше стигнало до присъда, Адриано щеше да прекара дълъг интервал от време в пандиза.

Но през 2014 година арбитър Мария Тереза Донати приключва делото, защото няма задоволително доказателства, които да потвърдят обвиняванията.

Понастоящем е на 42-годишна възраст и напълно предстоящо е изгубил остарялата си физическа форма, както и от много време желанието си за игра.

Само 9 дни след най-щастливия ден в живота на бразилеца - след финала на Копа Америка, той се трансформира в най-тъжния ден в живота му.

" Звъннаха ми и ми споделиха, че татко ми е умрял от сърдечен удар. Наистина не желая да приказвам за това, само че ще ви кажа, че след оня ден, любовта ми към футбола в никакъв случай не беше същата. Той обичаше играта, по тази причина и аз я обичах. Беше толкоз просто. Това беше моята орис. Когато играех футбол, играех за фамилията си. Когато вкарвах гол, вкарвах за фамилията си. Бях същински депресиран. Изобщо нямах предпочитание да упражнявам. Не беше обвързвано с Интер. Въпреки че почитателите ме обичаха, насладата и тръпката ми ги нямаше. Нямаше по какъв начин да натисна едно копче и да бъда себе си още веднъж ", признава Императора.

Бразилецът натрупва не малко количество килограми и това изнервя почитателите. Тенденцията да пие алкохол става общоизвестна, а също така се спекулира, че приема опиати. В интернет се появяват фотоси на Адриано, държейки оръжие, дружно с хора, наподобяващи на гангстери. Всичко това прави Адриано една много проблематична и подозрителна фигура.

Изживява още доста прочувствени моменти, откогато се разведе със брачна половинка си Микаела Мескито, която е с 15 години по-млада от него, след единствено 24 дни брак. През ноември 2022-а възнамеряваха празненство за другари и родители. Адриано и Микаела се скараха, откакто той реши да отиде в къщата на приятелите си в Пенджу в Южна Бразилия, с цел да гледа с тях мача Бразилия - Швейцария. Той се прибрал след два дни.



Едмундо

Нападателят с прякор Животното сигурно е спорна персона. През 1999 година Едмундо е застрашен от правосъдно гонене от организации за отбрана на животните, откакто наема цирк да изнесе зрелище в двора му за първия рожден ден на сина му. По време на празненството той е сниман да дава бира и уиски на шимпанзе на име Педриньо, облечено в спортен екип на " Адидас ".

През същата година, до момента в който играе за италианския клуб Фиорентина, Едмундо заобикаля присъда от четири години и половина затвор за шофиране в нетрезво положение и причиняване на гибелта на трима души, когато неговият джип се блъска в друга кола по време на карнавала в Рио през 1985 година.

Той е наказан в съзнателно ликвидиране, само че след обжалвания наказването му е понижено фрапантно до седем дни условна присъда.

През 1999-а Едмундо е пропъден от Италия и се завръща във Вашку да Гама. Той е развалил към този момент връзките си с всички във Фиорентина, тъй като по средата на сезона в Серия А си е взел отмора поради карнавала в Рио (възползвайки се от уговорка в контракта си), въпреки че в отбора му няма други здрави нападатели в този миг, и в следствие купата от италианското състезание е изпусната.

Бившият национал на Бразилия остана без шофьорска брошура за период от две години след редица прегрешения. Причина за наказването на нападателя е, че е бил заловен да ръководи автомобил преди да е изтекла предходна негова глоба. В разследване и на неприятното си държание Животното остава без брошура за повторно. Последната му сериозна издънка бе единствено през 2009-а, когато

се блъсна в стълба пред стадиона на Вашку Да Гама, при която качения върху нея служащ пострада и постъпи в болница.

Хълк

Хълк попадна в заглавията на вестниците, когато стана ясно, че се е оженил за племенницата на някогашната си брачна половинка.

Любопитното е, че някогашната брачна половинка на футболиста и новата му половинка бяха доста близки, като имаха доста общи фотоси в обществените мрежи преди да стане ясно, че Хълк има алъш-вериш с племенницата.

37-годишният футболист преди този момент беше женен за Иран Анджело в продължение на 12 години. Двамата имат двама сина - Ян и Тиаго, и една щерка - Алиса. 

Гаринча

Един от най-великите, чиито славни години са последвани от тъжния крах с персоналните проблеми, алкохолизма, травмите и трагичния край. Печели луди пари, само че и ги харчи бясно. Купоните в къщата на звездата не спирали непрекъснато. Почти всички с упоритости в политиката се изреждат да се снимат с Мане – депутати, кметове, министри.

Несполуките на терена са придружени и от цялостна житейска съсипия. Досегашните му другари го изоставят до един, стартира да обикаля провинциални отборчета. Отчаянието превзема Мане, седмици наред стои самичък в едно бунгало. Под леглото му се търкалят празни бутилки ракия. Пристрастява се и към уискито, с чиито усет се среща в Англия. Крушението в персоналния му живот се дължи и на многочислените му изневери.

Инцидент става на връщане от Пау Гранде, където Мане се напива с другари в бара на Доди. По-късно изяснява пред съда, че в такова положение не е трябвало да качва Елза, щерка й Сара и тъща си. Фордът на Гаринча връхлита върху остарял камион, който се движи постепенно по шосето без светлини. Розалия умира на място, някогашната футболна икона, Сара и водачът на камиона се отървават с леки контузии.

Съдът осъжда Гаринча на две години затвор. Той не влиза зад решетките, тъй като Елза и другите близки на починалата не възбуждат углавно дело. Присъдата остава условна и той заплаща единствено санкция.

Лекарите му не разрешават да пие: " Ако искаш да живееш, не го прави ". Но всичко си продължава постарому. Напълно е пропуснат от всички. Властите даже го афишират за мъртвец, 4 години преди гибелта му. В ранните часове на 20 януари 1983 година Гаринча отлита вечно. Умира в съня си на 20 януари 1983 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР