Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден денВраждата между

...
Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден денВраждата между
Коментари Харесай

От 1970 година насам дойде краят на половинвековната вражда между Лили Иванова и Йорданка Христова

Данчето поздрави публично примата за 85-тия й рожден ден

Враждата сред двете гранд дами на българската сцена – Лили Иванова и Йорданка Христова към този момент е в историята, а основател била Христова, съобщи " Ретро ".

На 85-тия рожден ден на Лили тя разгласява остаряла обща фотография в Инстаграм с обръщение: „ На многая лета, DER GROSSE – Kleine /малката голяма/! Бъди честита “!

Жестът бил високо оценен от Лили. Тя не си разрешава да разяснява изявления на сътрудници в интернет, само че има екип, който следи какво се написа по неин адрес. Когато сметнела за нужно да отвърне, се обаждала по телефона. Така след дълги години безмълвие двете с Данчето най-сетне се чули и стопили ледовете.

Враждата сред двете избухва поради песента на Лили Иванова „ Панаири “, която става известна чак в далечна Япония.

По време на ревю в Осака през 1970 година страната-домакин желае България да показа песента, само че в осъществяване на Йорданка Христова, защото познават нея.

Лили изрично отхвърля различен да пее нейна ария. Тончо Русев и тогавашният шеф на „ Златния Орфей “ Генко Генов поставят доста старания, с цел да уредят Лили да замине за Япония. Те пишат на тамошен импресарио, с цел да го убедят, че качествата й са изключителни. Така в последна сметка отпътува Лили Иванова и покорява Страната на изгряващото слънце.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР