ДАНБЪРИ, Кънектикът (AP) — Дългогодишният съюзник на Тръмп Стив Банън

...
ДАНБЪРИ, Кънектикът (AP) — Дългогодишният съюзник на Тръмп Стив Банън
Коментари Харесай

Съюзникът на Тръмп Стив Банън се предаде на федерален затвор, за да излежи 4-месечна присъда по обвинения в неуважение

ДАНБЪРИ, Кънектикът (AP) — Дългогодишният съдружник на Тръмп Стив Банън беше арестуван в понеделник, откакто се съобщи във федерален затвор, с цел да стартира четиримесечна присъда по обвинявания в пренебрежение за непокорство на призовка в следствието на Конгреса на нападението на Капитолия в Съединени американски щати.

Банън дойде във Федералната изправителна институция в Данбъри, Кънектикът, към обяд и беше публично арестуван във федерален арест, оповестиха от Бюрото на пандизите.

Говорейки с кореспонденти, Банън назова себе си „ политически пандизчия “, сподели, че някогашният президент Доналд Тръмп го е „ доста подкрепял “ и подлага на критика демократите, в това число основния прокурор Мерик Гарланд.

„ Горд съм, че отидох в пандиза “, сподели Банън, добавяйки, че е бил „ да се противопоставим на корумпираното DOJ на Гарланд. “

Малко преди той да дойде, с цел да се съобщи, дребна група поддръжници се събраха в профил на пътя пред пандиза. Те приветстваха, до момента в който Банън и представителят на Републиканската партия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР