Данъци трябва да се плащат, защото така работи държавата. Това

...
Данъци трябва да се плащат, защото така работи държавата. Това
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: За компенсациите трябват критерии, защото всеки може да се снима с балалайка

Данъци би трябвало да се заплащат, тъй като по този начин работи страната. Това разяснява в предаването " Лице в лице " по БТВ, откакто решението за подкрепяне на артистите провокира скандал и остри реплики в гилдията.
Преди дни изпълнителят и музикален продуцент, че става въпрос за неразбирателство, от страна на хората, които не са се срещнали в елементи с предлагането. А по отношение на предлагането на Ицо Хазарта – помощите да са съобразени с налозите, Киров уточни, че го поддържа изцяло, само че ще излезе солено на страната. Творците ще получат еднократно по 4350 лв..
 Ицо Хазарта: Не е почтено да се дават пари поравно на всички музиканти Ицо Хазарта: Не е почтено да се дават пари поравно на всички музиканти
" Идеята за разпределяне на по 4350 лв. на към 1000 български музиканти е безусловно несправедлива и неприятна. Компенсации (а не „ помощ...
Рап изпълнителят отбрани позицията си през днешния ден, като уточни, че налозите са значими. „ Ще им потрябват може би някой ден коли за спешна помощ, ще искаш децата да вървят на учебно заведение, то е гратис, само че някой би трябвало да заплаща, ще искаш да светят улиците “, съобщи Ицо Хазарта. Според него аршин за приемане на парите от страната е точно заплащането на налозите: „ Изразих мнение и се аргументирах, страните в Европейски Съюз компенсират бизнесите и хората, потърпевши от епидемията. Не съм склонен с една дума, която употребява Любо – помощи. Те се заплащат на хора с увреждания, само че когато страната ти забрани да изпълняваш активността си, тя би трябвало да те компенсира, а методът, с който доказваш какво си изгубил - е посредством данъчна декларация “, добави актьорът.
Според него за обезщетенията би трябвало да има критерии, тъй като всеки може да се снима с една „ балалайка и да каже, че е музикант “, изясни Ицо Хазарта. Относно квотите за българска музика в радиата и медиите ни, той счита, че задължаването да се пуска нечие творби не е хубаво. Аз имам 60 песни, само че ме знаят със 7-8. Защото другите не са задоволително положителни, сподели рап изпълнителят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР