Данаилов вече е прочел въпросната пиеса и я е харесал.

...
Данаилов вече е прочел въпросната пиеса и я е харесал.
Коментари Харесай

И Това Доживяхме! Стефан Данаилов Изненадващо Се Събира С Голямата Си Любов След Толкова Дълга Раздяла!

Данаилов към този момент е прочел въпросната пиеса и я е харесал. Самата Ирен сега движи и още един план. Помага на хора от 7 до 77 години да се самоусъвършенстват и да намерят себе си като актьори.

" Всички те ще покажат умения, на които ги изучавам сега. Това са хора, които желаят да трансформират страха, терзанието и неувереността в живота, които им пречат да съумеят. След като стигнем до някакъв триумф с всички, ще създадем пиеса, в която също ще поканя Стефан да се включи ", показа Ирен пред всекидневник.

Идеята на Кривошиева пристигнала инцидентно. " Често следя хората към себе си, които се провалят в търсене на работа, връзка или триумф. Разбирам казуса им и ми се е случвало да оказвам помощ. И по този начин, към този момент в една зала в " Люлин " работим по въпроса ", споделя Кривошиева, написа Пик.

Тя изрично опроверга информацията, че брачният партньор й Николай е аварирал свиреп, каквито изказвания се появиха в последно време. Истината е, че някой е закачил паркираната им кола и в този момент тя е леко чукната. По време на случая в автомобила не е имало никой.

Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР