Данаил Николов, основател на ферма Овчарника“, нахлу в офис на

...
Данаил Николов, основател на ферма Овчарника“, нахлу в офис на
Коментари Харесай

И Данаил нахлу в Енергото, но не извади грил, а ги изненада с друго

Данаил Николов, създател на плантация „ Овчарника “, нахлу в офис на Енергото. Той бе сърдит, откакто са му спрели тока. Той е реагирал, и с заем погасил задължението си, само че токът не е бил пуснат. Фермата се намира в село Доброглед, Варненско.

Това е повода Данаил да предприеме крайни ограничения и да отиде в електроразпределителното сдружение. Той разля огромно количество вкиснало мляко в офиса. Всичко това излиза наяве от видео, оповестено във Facebook.

„ Това е моят митинг към цените на тока и за рекетьорското отношение на всички електроразпределителни сдружения. 3 месеца подред тегля заем, с цел да си платя тока. В безиходица сме. Цената на тока от 1500 към този момент минава 3000 лв.. Рекетьорите, в случай че не им платиш един ден, го стопират. Животните ми умират, млякото ми вкисва. Вчера съм хвърлил един звук мляко “, сподели разочарованият от обстановката в страната фермер.

Припомняме, че наскоро имаше сходен случай. След снежната буря през ноември Явор нахлу в енергото в Силистра. Там той си спретна трапеза и извади грил. По думите му 24 часа нямал ток в силистренското село Калипетрово.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР