Данаил Ганчев е новият силен човек в ЦСКА - София.

...
Данаил Ганчев е новият силен човек в ЦСКА - София.
Коментари Харесай

Данаил Ганчев е новият силен човек в ЦСКА - София

Данаил Ганчев е новият мощен човек в ЦСКА - София. Това е декларирал самият той на срещата с почитателите от Велико Търново в петък. Новината разкрива последовател, който персонално е участвал на въпросната среща, написа Спортал.

" Поемам ръководството в мои ръце. Това е главната причина за нашата обиколка в страната. Осъзнаваме, че в последните години допуснахме доста неточности, за които се извиняваме. Една от най-големите беше, че занемарихме връзката с почитателите. Затова и в този момент сме тук, с цел да стартира тя последователно да се възвръща. Клубът ще има нова политика, като първите стъпки бяха направени в последните няколко седмици ", декларирал Данаил Ганчев на срещата сред него, изпълнителния шеф Филип Филипов и почитатели на ЦСКА - София от Велико Търново.

Събитието бе второ от обещаната обиколка на алените шефове из България. Първото сходно се състоя в Панагюрище, а на него също бяха приети доста от грешките в ръководството на клуба, позволени в последните години.

В последните няколко сезона Данаил Ганчев последователно бе натоварван с от ден на ден отговорности на " Армията ", макар че всички основни решения продължаваше да взима неговият татко. Явно от новия сезон това ще се промени. Именно и Данаил е основната движеща мощ в работата по реконструкцията на стадион " Българска войска ", като той и Филип Филипов организираха голям брой срещи в Министерството на спорта в последните месеци.

Любопитното е, че от Борисовата градина към този момент на два пъти посочиха, че Ганчев-младши към този момент е новата мощна фигура в клуба. В края на предишния месец направи усещане, че в анонса за идната обиколка на страната присъстваше цитатът " Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният шеф Филип Филипов... ". На 23 март пък бе заявено, че " сензационните вести, че един от притежателите на клуба Данаил Ганчев е участвал на съвещанието на Изпълкома на БФС са неуместно скалъпени медийни партенки ".

Както е известно, ЦСКА - София има трима акционери - Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков. Не е изключено в околните месеци и Данаил да получи дял, откакто се трансформира в централна фигура на " Армията ". Той е 35-годишен и от лятото на 2016 година взе участие в ръководството на ЦСКА - София, като пълномощията му с времето се увеличаваха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР