Данъчните власти в Испания категорично са отхвърлили предложението на Кристиано

...
Данъчните власти в Испания категорично са отхвърлили предложението на Кристиано
Коментари Харесай

Властите отхвърлиха предложение на Кристиано

Данъчните управляващи в Испания изрично са отхвърлили предлагането на Кристиано Роналдо да заплати единствено част от сумата, поради която против него се води дело. Според AS европейският първенец е изявил подготвеност да се раздели единствено с 3,8 млн. евро и да се признае за отговорен по обвиняването в укриване на налози. Хазната обаче упорства да получи 25,7 млн. евро (точната сума е 25 693 315 евро), като от тях неплатените налози са на стойност близо 14,8 млн. евро (14 768 897 евро), а останалото е санкция.

Съдебните органи упрекнаха футболиста на Реал Мадрид в умишлено основаване на специфична конструкция, която да прикрие приходите му от имиджови права. Мрежата от компании е построена през 2010 година и посредством нея CR7 бил ощетил държавната хазна на Испания сред 2011 и 2014 година.

Cristiano Ronaldo on the front page this morning. He's offered the Spanish tax authorities €3.8M, they said no. They'd like €25.6M...

Full story:https://t.co/DGuJetVCGD pic.twitter.com/REE4UWfiRq
— AS English (@English_AS) March 20, 2018
Кристиано даде показания в съда през предишното лято, като увери, че постоянно е бил съзнателен в заплащането на налозите си и не е нарушил никакви закони. Той обаче изрази мнение, че е обект на следствието единствено тъй като е прочут.

Иначе преди няколко дни отново AS написа, че Роналдо въпреки всичко бил податлив да даде желаните 25,7 млн. евро, само че наподобява, че това към този момент не е по този начин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР