Дан Хукър беше набрал скорост в лека категория и планираше

...
Дан Хукър беше набрал скорост в лека категория и планираше
Коментари Харесай

Дан Хукър: Битка с Фъргюсън ще ме прати в болница

Дан Хукър беше набрал скорост в лека категория и планираше да се бие за купата. Той се изправи против Дъстин Поире в края на предишния месец във Вегас, само че за негово страдание Поире го надигра и завоюва с решение. Това беше втора загуба за Хукър в лека категория и му спря серия от 3 следващи победи. Дан печели 7 от последните си 9 борби и няма самообладание да се върне на победния път.

30-годишния войник от Нова Зеландия към този момент е измислил проект, който да го върне на позиция за гонене на купата. Този проект се споделя Тони Фъргюсън и Дан знае, че такава борба отново ще го вкара в болница, само че все пак ще рискува. Ето какво показа Дан в изявление:

" Това ще бъде още една война. Разбирам повода, заради която почитателите желаят да видят такава борба. Знам, че това ще бъде вманиачен пердах. Знам, че ще отида в болничното заведение, какъвто и да е изхода от борба сред мен и Тони Фъргюсън. Всичко е риск против премия в тази игра. Ако съумея да победя Тони, то тогава ще се върна на позицията, на която бях преди загубата от Поире. Ще съм тъкмо да тази позиция. Това е огромен късмет, който не мога да пропусна. Не споделям, че Тони Фъргюсън е лесна борба. Това е най-трудната борба в тази категория, само че все пак няма да тичам от нея. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР