Дамска от кожа на алигатор на стойност 26 000 австралийски

...
Дамска от кожа на алигатор на стойност 26 000 австралийски
Коментари Харесай

Чанта за $ 19 000 ще бъде унищожена като незаконен внос

Дамска от кожа на алигатор на стойност 26 000 австралийски $ (19 000 щатски долара) би трябвало да бъде унищожена, откакто една жена я е внесла в без позволение, заяви BBC.
Луксозната чанта от бутик на Saint Laurent във Франция е конфискувана от австралийските гранични сили в Пърт.
 Фейсбук заплаши Австралия поради нов медиен закон Фейсбук заплаши Австралия поради нов медиен закон
Фейсбук разгласи подготвеност да лиши потребителите си в Австралия от опцията да споделят интернационалните и локални вести на своите профил...
Продуктите от кожа на алигатор могат да се внасят в Австралия, само че купувачите би трябвало да получат позволение, за чието издаване заплащат 70 австралийски $.
Австралийският министър на околната среда назова „ скъпо увещание “ да кандидатства за верните документи.
След като джобт на дамата към този момент е олекнал с 26 313 австралийски $, от министерството на земеделието, водите и околната среда обявиха, че няма да подхващат спомагателни дейности.
Максималното наказване за нарушавания на търговията с артикули от диви животни в Австралия е 10 години затвор и санкция от 222 000 австралийски $.
 В курорт в Австралия заловиха голям крокодил В курорт в Австралия заловиха голям крокодил
Австралийски рейнджъри уловиха в тропически курорт крокодил с тегло 350 кг, заяви „ Стар Трибюн ”. Влечугото с дължина 4,4...
Докато продуктите, създадени от алигатор, се позволяват в Австралия, те са строго регламентирани от Конвенцията за интернационалната търговия със застрашени типове от дивата фауна и флора (CITES).
„ Всички ние би трябвало да сме наясно с това, което купуваме онлайн, защото ограничението на търговията с скотски артикули е от решаващо значение за дълготрайното оцеляване на застрашени типове “, сподели Сусан Лей, министър на околната среда на страната, цитира го БГНЕС.
Тя сподели, че държавното управление " следи от близко какво влиза и излиза от Австралия, с цел да спре и възпира противозаконната търговия с диви животни ".
Купувачката на чанти си уредила позволение за експорт по силата на CITES от Франция, само че не е подала заявление за позволение за импорт от австралийския орган за ръководство на CITES.
 Премиерът на Австралия желае наложително имунизиране против COVID-19 Премиерът на Австралия желае наложително имунизиране против COVID-19
Премиерът на Австралия Скот Морисън прикани имунизирането против ковид да стане наложително, ставайки част от дебатите за етичнос...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР