Дамите със силен характер винаги са били пример за останалите

...
Дамите със силен характер винаги са били пример за останалите
Коментари Харесай

Най-силните и независими жени са от тези пет зодии

Дамите със мощен темперамент постоянно са били образец за останалите представителки на нежния пол. Те се характеризират с т.нар „ мъжки “ качества – напористост, увереност, целеполагане – допълнени от чисто женски качества, като прозорливост, деликатност и заостреност на мозъка. Сред кои зодии са най-силните и самостоятелни дами? Тези, които могат да преодолеят компликациите и да се оправят умерено с най-трудните обстановки?

Водолей

Жената Водолей е една от тези зодии. Тя в никакъв случай няма да се съгласи на връзка, в която свободата й може да бъде подложена даже на най-малкото ограничаване. Жените от тази зодия са доста интелигентни и в никакъв случай няма да се приспособяват към никого.

За да реализира реципрочност от дамата Водолей, мъжът ще би трябвало да й потвърди, че може да бъде освен сътрудник, само че и лоялен другар, съидейник и сателит.

Козирог

Силна и самостоятелна е безусловно тъкмо изложение на дамата Козирог. Тя е виновна и необикновено работлива, заради което постоянно реализира огромни триумфи в професионалното занятие, а на кариерата й може да завиди всеки мъж.

Жените Козирог са в положение да преодолеят всевъзможни компликации. Ако желаете да го завладеете, би трябвало да сте упорит и благонадежден човек. Жената от тази зодия просто не почита и пренебрегва мързеливите и пасивни претенденти.

Скорпион

Дамата от тази зодия е освен извънредно буйна, само че и доста проницателна и непреклонна, със мощна воля.

Тя има вродена харизма, с помощта на която дамата Скорпион елементарно печели благосклонностите на близките. Преследването на задачата и постоянството й оказват помощ да реализира задачите си.

Тя също по този начин знае по какъв начин да управлява страстите си и да не демонстрира на никого какво мисли. За да очаровате тази жена, първо би трябвало да спечелите нейното доверие.

Овен

Жените Овен са извънредно общителни, те са страхотни приятели и знаят по какъв начин да угодят на хората.

Но в случай че извършите и най-малката неточност, тази жена мигновено ще се трансформира от обичана в бомба със закъснител!

Вътре в Овена има дива и неукротима сила и в случай че тази сила е ориентирана в вярната посока, можете да преместите планини с нея.

Във връзка с тази жена е по-добре да я оставите да ръководи и да взема всички значими решения.

Лъв

Можете да гледате една жена зодия Лъв, да се възхищавате, само че не докосвайте! Тази дама не може да бъде опитомена, тъй че просто й се възхищавайте.

Тя е доста упорита в постигането на задачите си и се пробва да направи живота си цялостен, първокласен и ярък.

Ако желаете да имате Лъвица до себе си, бъдете подготвени да я обичате, да я носите на ръце, да я обожавате, да се възхищавате на нейната хубост и черти на характера и тогава тя сигурно ще ви отвърне със същото.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР