Дамите подбират козметиката си според кожата си и това е

...
Дамите подбират козметиката си според кожата си и това е
Коментари Харесай

Козметиката, която не е подходяща за зимата

Дамите сортират козметиката си съгласно кожата си и това е хубаво. През зимата също би трябвало да изберем подобаваща, която да отбрани кожата ни, само че също по този начин и да я подхрани. Хубаво е от някои неща да се откажем зимата, с цел да можете да я отбраните от студеното време.

Спрей за тяло

Много дами избират спрей за тяло, вместо парфюми. Различни марки пускат лайт-версия на своите артикули. В спрея за тяло обаче се съдържат най-малко 70% алкохол, който изсушава кожата и нарушава хидро-липидния баланс, което предизвика раздразнения. Вместо да употребявате спрей, можете да го замените с парфюмно масло – бадем, арган и витамин Е. Така ще ароматизирате кожата, само че и ще я подхраните, което е изключително значимо за зимата.
5 неточности, които всички дами позволяват при нанасянето на крем за лице
На пръв взор в нанасянето на крем за лице няма нищо комплицирано. Но става известно, че огромна част от дамите позволяват груби неточности в тази част...
Прочети повече
Също по този начин, спреят за тялото може да провокира алергична реакция, което не е изключително уместно за този интервал. Ако доста ви харесват, използвайте ги през пролетно-летния интервал. Тогава кожата няма потребност от дейна хидратация, а пък спирта не би навредил толкоз доста.

Хидратиращ гел, мус, пияна

Пяната, гелът, мусът, млякото – всички тези неща попиват бързо и не оставят предпазен пласт. Удобни са потребление, тъй като не изискват абсорбиране, както е при по-мазните лосиони. През зимния интервал обаче кожата има потребност да бъде подхранена точно от масла, които обезпечават бързо възобновяване на епидермиса. За задачата можете да употребявате козметика, която съдържа мед, бразилски орех, карите и овес.

Това се предлага за хората, които имат суха кожа. През зимата тя се нуждае от още по-голямо поддържане, тъй като студът въздейства доста отрицателно. Ако не приложите подобаващата козметика, можете да видите по какъв начин кожата се бели или пък стартира да ви нервира, без да имате очевидно пояснение за това.
Разкрасяващи артикули от далечното минало, които се употребяват и до през днешния ден
Когато стане въпрос за бюти процедури и козметика, нормално всеки демонстрира блян към новото, модерното и новаторското. Като че ли се...
Прочети повече
Фондьотен или коректор

Ако кожата ви е мазна или комбинирана, то по време на зимния интервал може би е добре да се замислите за промяна на средството, което употребявате за поправяне на тена. Козметиката, която е предопределена за равнене на тена, постоянно има надпис „ oil free “, което значи, че не предизвика мастните жлези.

През зимата обаче даже и мазната кожа има потребност от помощ при подхранването. Козметичните масла със наличие на кайсия, кокос или карите могат да провокират появяването на черни точки. На мазната кожа е нужно да приложите леко масло, което и да я хидратира и защищава от въздействието на студеното време. Такива масла са етеричните, а с тях и ще я ароматизирате с прелестен мирис. Популярните масла от лавандула, мента и други са подобаващи, а и носят успокояващо деяние.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР