Дами, знаем, че не се издържа вече, но остана още

...
Дами, знаем, че не се издържа вече, но остана още
Коментари Харесай

6 планети са ретроградни в момента?

Дами, знаем, че не се устоя към този момент, само че остана още малко. Въпреки всичко не можем да пренебрегнем обстоятелството, че цeли 6 планети са ретроградни в този миг.

Една назадничавост не е чак толкоз неприятна и в действителност може да ви бъде и от изгода. Всички ние би трябвало да отделим малко време за равносметка на това, което се случва в света по отношение на това къде се намираме. Тези интервали са подобаващи са за преоценка, обзор, размисъл и ободряване.

В момента има шест планети, които са ретроградни: Меркурий, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. Вместо да работят като фокусни устройства за припомняне на централните функционалности на нашите страсти, като Слънцето и Луната, планетите са принадлежности, които ни оказват помощ да учим по какъв начин действа нашата душа.

Меркурий съставлява метода, по който мислим, Юпитер е методът, по който реализираме познания, а Сатурн е методът, по който работим. Тези планети се смятат за вътрешни, тъй като са по-близо до Слънцето и съставляват елементи от нашата персона. Външните планети Уран, Нептун и Плутон съставляват годините, в които сме родени. Мислете за техните ретроградни интервали като за апел за деяние, да преосмислим държанието си на метода, по-който се представяме пред останалите.

Дати: 9 септември - 2 октомври 2022 година

Зодии: Везни (9 - 23 септември 2022 г.) и Дева (23 септември - 2 октомври 2022 г.)

Този назадничав Меркурий ви провокира да разграничите пристрастията от обективната оценка. Този интервал ви подканва да осъществите разбор на предишното, с цел да разберете по какъв начин вашето сегашно мислене осведоми бъдещите ви избори. Колкото повече сте отворени към нови хрумвания и вероятности, толкоз по-добре развивате мисленето си.

Ретгограден Юпитер

Дати: 28 юли - 23 ноември 2022 година

Зодии: Овен (28 юли - 28 октомври 2022 г.) и Риби (28 октомври - 23 ноември 2022 г.)

Ретроградният Юпитер предизвиква по-задълбочено проучване на нашите житейски философии и ни учи по какъв начин използваме знанията, с цел да се ориентираме в нашия свят. Когато Юпитер се реалокира в Риби при започване на сезона на Скорпиона, отделете време, с цел да обмислите рестриктивните мерки на хората към вас. Има ли изчезнала информация, която може да бъде катализатор за смяна?

Ретрограден Сатурн

Дати: 4 юни - 23 октомври 2022 г

Зодия: Водолей

Периодът съставлява нужда да оцените метода, по който работите, какъв брой добре работите и какво можете да извършите, с цел да подобрите работата си. Познаването на личния ви жанр на работа е първата стъпка към това да станете уверени в това, което можете. Определянето на това по какъв начин вашата персона и умения въздействат на вашата вероятност и способ на работа може да ви помогне да разберете най-хубавото приложение на вашите гении.

Ретрограден Уран

Дати: 19 август 2021 година - 22 януари 2023 година

Зодия: Телец

Външните планети съставляват това, което се случва отвън колектива. Уран, планетата на объркването и протеста, е назадничав в Телец, което може да даде малко подтекст на неразбираемите събития, които стартират. Между филантропични рецесии, екстремизъм и идна криза, има дълбоки съображения по отношение на въпроси, свързани с финанси, земя и други естествени полезности. Проверете себе си и хората към вас. Дори да получите безмълвие, от време на време всичко, от което хората се нуждаят, е да знаят, че на някого им пука.

Ретрограден Нептун

Дати: 28 юни - 3 декември 2022 година

Зодия: Риби

Нептун е планетата на илюзиите и вдъхновението, по тази причина неговата назадничавост е отлично време да помислите по какъв начин да постигнете ентусиазъм. Възможно е мотивацията ви да е повлияна от това какъв брой доста или малко знаете за някого или нещо. Уверете се, че не мислите на дребно или не ограничавате фантазиите си – възможностите са, че можете да постигнете доста повече, в сравнение с си мислите. Позволете си да си визиите света, в който желаете да живеете.

Ретрограден Плутон

Дати: 29 април - 8 октомври 2022 година

Зодия: Козирог

Философски видяно, когато към този момент не мислим за човек или нещо друго, то като че ли просто стопира да съществува. Когато отхвърляме да произнесем име, времето погребва неизказаното. Ретроградният Плутон е добър миг да обмислите какво и на кого желаете да говорите живота. Вашата сила е скъпа и освобождението е първата стъпка към продължение и основаване на опция за нов напредък.

Какво следва:

Ретрограден Марс

Дати: 30 октомври 2022 година - 12 януари 2023 година

Зодия: Близнаци

Понякога се усещаме по този начин, като че ли би трябвало непрестанно да се движим, подобряваме и караме нещата да се случват. Ретроградният Марс е времето да помислите за предишните си достижения и да изпратите дребни напомняния, с цел да уведомите хората какво сте създали! Изграждането на контакти не стартира сега, в който говорите с някой нов човек. Започва с опита, който сте натрупали. Начинът, по който се възползвате от тези прекарвания, когато се свързвате с други, води до по-интересни диалози.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР