Дами, за да бъдете подготвени в редовете по-долу ще разберете

...
Дами, за да бъдете подготвени в редовете по-долу ще разберете
Коментари Харесай

За изневярата или не всичко е секс, манджа и разбиране

Дами, с цел да бъдете готови в редовете по-долу ще разберете за 4та момента в живота само че двойката, който мъжът може да изневери
Може би смятате, че верността на колегата се крепи на изумителен секс, вкусни манджи и взаимно схващане? Ще би трябвало да ви разочароваме. Дори в най-хармоничните, постоянни връзки неизбежно настава интервал, когато мъжът е подготвен до изневери. Какви житейски обстановки го предизвикат да направи това? И може ли изневярата да бъде предотвратена?

4 момента в живота само че двойката, който мъжът може да изневери

Дни преди сватбата
По принцип всеки си мисли, че преди сватбата няма какво да заплаши връзките. Страстта кипи, ползата един към различен пораства с всеки минал ден, двамата влюбени вършат проекти и откриват от ден на ден общи ползи. Но в действителност точно малко преди обилното празненство, доста мъже ги обзема нервност и суматоха . Според психолозите за някои мъже това е краят на свободния живот. И в този миг те стартират да преоценяват своя ергенски интервал, от време на време да вземем за пример стартират да се замислят, че в действителност напълно не са набрали богат полов опит. И по тази причина се съмняват дали са създали верния избор...

В суматохата си, мъжете от време на време стартират да звънят на някогашни гаджета или демонстрират интензивно внимание към дамите от най-близкото си обграждане. За страдание в някои случаи тази интензивност в търсенето води до импулсивни изневери, за които мъжете постоянно съжаляват. Не бива в подобен миг булката да си мисли, че сходна реакция на колегата й е знак, че не я обича. Просто концепцията за сватбата е голям стрес за мъжа и той под паника се пробва да се оправи с това.

Според експертите, с цел да се понижи рискът от невярност в този интервал , би трябвало дамата да се отнесе доста деликатно към колегата си: да му приказва искрено, да разиска с него какви са упованията му за съпружеския живот, да разбере какви са страховете му. А и да показа своите персонални усеща. Това ще разреши да се понижи непотребното прочувствено напрежение.

След появяването на бебето
Първата година след появяването на бебето също е изключително рисков във връзка с изневерите интервал. Двамата сътрудници стартират да се отдалечават един от различен . Жената се пробва да свикне с новата си роля и цялото й внимание се пренасочва към детето. А мъжът й в този миг се чуди къде да се дене. В началото той към момента не може да се усети удобно в ролята на татко, тъй като в действителност бебето към момента не се нуждае толкоз от таткото. Затова ролята на мъжа някак краткотрайно се омаловажава. Именно заради тази причина някои мъже стартират да се усещат ненужни и се пробват да компенсират това неприятно възприятие с в допълнение женско внимание.

В този случай, несъмнено, рискът от невярност значително зависи от степента на персонална зрялост на мъжа. Ако става дума за задоволително зрял и наясно със себе си човек, той - тъкмо противоположното - би се старал да поддържа партньорката си, а не детско да бяга от проблемите.

И дамата може да помогне на обичания в този интервал. Понякога не е елементарно за осъществяване, само че въпреки всичко дамата в тази обстановка може да се постарае да покаже на колегата си, че той към момента е мечтан за нея и в бъдеще ще се трансформира в обичан татко на детето (което още е прекомерно малко, с цел да осъзнава тези неща). Хубаво е двамата да прекарват по-често време дружно, като в никакъв случай не е ненужно майката да подсказва на таткото, че напълно скоро детето ще се нуждае и от него. Добре е таткото да не бъде пропъждан, а да бъде част от грижите за детето и игрите с него.

Мъжът прави мощен отскок в кариерата
Още един рисков интервал в живота на двойката. Това е времето, когато мъжът ненадейно прави мощен отскок в кариерата. В този случай доста мъже внезапно откриват, че от дълго време нищо не ги свързва със брачната половинка им . Защо? Причината е ясна: с израстването в кариерата стартират да се трансформират обкръжението, ползите, темпото на живот.

А обичаната жена като че ли остава там, където и преди. При нея няма такива промени.

Подобна психическа разлъка на съпрузите води до това, че мъжът стартира да търси в своето обграждане жена, която му е по-близка по ползи и благоприятни условия. И тъкмо тук е огромният риск изневярата да приключи с разлъка - с бракоразвод.

Семейството е динамично разрастваща се система, по тази причина е доста значимо двамата сътрудници в една връзка да вървят „ в крачка ". Ако кариерата на мъжа е тръгнала нагоре, то е добре дамата да не изостава. Не е наложително и тя да гони някакви кариерни висоти, просто е значимо да се развива в своята работа, да уголемява кръга си на ползи, да пробва нови неща. Така мъжът в никакъв случай няма да остане с усещане, че партньорката му изостава.

Когато децата пораснат и изоставен фамилния дом
Периодът, когато децата израснат и изоставен фамилния дом, с цел да основат свое семейство, също е евентуално рисков за изневери.

Особено рискуват тези фамилии, в които не са били обрисувани ясно границите в връзките сред родителите и децата - тези брачни сътрудници, които са били напълно погълнати от своите функции на майка и татко и напълно не са се чувствали като двойка.

В такива фамилии отделянето на децата се възприема като загуба на смисъл в живота, хората към този момент не намират смисъл и в брака си. И в случай че дамата стартира да компенсира възприятието за самотност и ненужност с грижа за внуците, то мъжът се пробва да запълни прочувствената пустош с връзки с друга жена, която в доста случаи е много по-млада. Психолозите изясняват, че от време на време това е заради несъзнателното предпочитание на мъжете да продължат да извършват бащинската си роля, а от време на време просто желаят да се почувстват по-млади.

Тази обстановка може да бъде предотвратена, в случай че сътрудниците подреждат партньорските си връзки по този начин, че да ги отделят от родителските. Съветът е двамата просто да се опитат като че ли още веднъж да се срещнат - да намерят нови допирни точки, нови общи ползи. Това е време, идеално за опити в леглото, за нови открития в връзките.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР