Дами, всички знаем, че елегантните обувки на висок ток не

...
Дами, всички знаем, че елегантните обувки на висок ток не
Коментари Харесай

Всички жени в Холивуд носят грешния номер обувки, а причината ще ви изненада

Дами, всички знаем, че елегантните обувки на висок ток не са основани, с цел да ни е комфортно, в противен случай - те нарушават всички правила на гравитацията и комфорта, с цел да заблудят хората към нас, че сме по-високи, по-слаби и по-самоуверени.

В Холивуд от дълго време са намерили метод да вземат най-хубавото от двата свята и имат решение на този проблем, а то е толкоз дискретно, че е съвсем невероятно да видим!

Например, когато за първи път видяхме фотографията на принц Хари и Меган Маркъл, взехме решение, че просто ни се привижда. Е, става известно, че американската актриса фактически носи обувки, надалеч по-големи от нейния крайник:

 холивуд обувки висок ток Getty

Факт е, че доста известни персони съзнателно избират по-широки и по-големи обувки, когато дефилират на аления колим. Но какъв е смисълът на всичко това? Объркване, някакъв нов тренд или някакво прикрито обръщение?

Истината е, че носенето на по-големи обувки предотвратява подуването, образуването на мазоли, дискомфорта след дълготрайно носене и появяването на хронични проблеми с краката в бъдеще .

Може и да не е най-красивата панорама на света, само че в случай че си визиите по какъв начин тези звезди би трябвало да стоят на крайник цяла нощ и да наподобяват постонно усмихнати, като че ли са обули не кокили от висшата мода, а домашни пухкави пантофи, ще видите по какъв начин замяната на 39-ти с 41 номер-ти наподобява все по-изкушаваща алтернатива.

А в случай че недоумявате по какъв начин тези великански и плашещо неуместни токове не се изхлузват като плавници от краката на своите притежателки, ние ще ви издадем тайната - звездните стилисти авансово се запасяват със специфични силиконови подметки с двойно залепваща се повърхнина , които прилягат компактно към съпалата.

Е, щом всички тези фешън икони могат да го вършат, за какво ние да не можем?
 От Кейт до Анджелина: „ запазената марка “ на 13 звездни дами  От Кейт до Анджелина: „ запазената марка “ на 13 звездни дами  От Кейт до Анджелина: „ запазената марка “ на 13 звездни дами  От Кейт до Анджелина: „ запазената марка “ на 13 звездни дами
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР