Дами ще имат възможността да изберат главните герои в най-романтичното

...
Дами ще имат възможността да изберат главните герои в най-романтичното
Коментари Харесай

Дами избират главните герои в „Марс и Венера“

Дами ще имат опцията да изберат основните герои в най-романтичното риалити в българския ефир „ Марс и Венера “. От идната седмица, на инат на разпоредбите, не господа ще се стопират на кандидатки, а тежката дума ще има противоположният пол. В петъчния епизод на предаването основните настоящи лица на екрана  –  Свилен и Иван, напуснаха формата с  разрушени сърца. Точно по тази причина, от вторник, 15 октомври, извънредно в предаването опцията да избират техните заместници ще имат всички дами, които до този миг са били кандидатки за сърцата им. Председател на почетното жури ще бъде очарователната Маги Желязкова, а всички, които желаят да бъдат част от предаването, могат да се запишат за присъединяване на адрес marsivenera.novatv.bg

Днес, тъкмо в 17 часа, до момента в който троновете на основните герои чакат заместниците им, феновете на Нова ТВ ще могат да се насладят на  обзорен епизод на предаването. В него те ще могат да проследят най-хубавото от присъединяване на двамата мъже, както и  обстановките, които са ги предиздвикали да прекратят търсенето на идеална половинка от екрана.

Свилен и Иван взеха решение да изоставен предаването, откакто девойките, към които бяха ориентирани възприятията им, не им отвърнаха с такива. Свилен реши, че е извънредно време да признае обществено любовта си към Златка, откакто дълго всички подозираха благосклонностите му към нея.  Въпреки серенадата, цветята и топлите думи, които й сервира, тя не пожела да го последва в действителния живот и остана в предаването да чака подобаващия мъж. Подобна, даже и по-драматична, се оказа и историята на Иван, който неведнъж съобщи, че е мощно притеглен от Лора. Художничката получи редица нападки, че заблуждава сърцето на 28-годишното момче като остава в шоуто и под натиска на публиката взе решение да напусне формата, с цел да може Иван да се влюби в друга.

Кастингът за мъже и за дами за присъединяване в предаването е деен от са-мото начало на плана и ще тече през целия сезон.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР