Дами, противно на общоприетото схващане, целта на мъжете не е

...
Дами, противно на общоприетото схващане, целта на мъжете не е
Коментари Харесай

Важно за дамите! Ето 6 неща, които всеки мъж иска в леглото

Дами, обратно на общоприетото разбиране, задачата на мъжете не е просто да ни вкарат в леглото. За тях си е значим и самият развой. Дори съгласно някои експерти, актуалните мъже са станали в действителност доста взискателни! Но, умерено, към момента са на светлинни години от нашите искания. Интересното е, че единствено дребна част от тях са способни да ви кажат тъкмо какво желаят в леглото. И с цел да не ви се постанова да водите сходни диалози, ние ви предлагаме да сте една крачка пред тях. Вижте 6-те неща, които всеки мъж желае от нас по време на секс.

1. Да сме освободени.
Не е по никакъв начин прелестно да създаваш възторг и за двамата. Постоянно ти да предизвикваш нещата и да се чудиш другия ОК ли е, не е ли. Така че, началото на секса би трябвало да е завършек на терзанието. Запомнете това!

2. Да няма двуличие.
По природа момчетата са ужасно любопитни същества, изключително в секса. Те желаят да пробват нови и нови неща, само че не и, в случай че мацката до тях единствено се преструва на съгласна.

3. Да ги галим.
Да, знаем, че множеството ерогенни зони при тях са съсредоточени най-вече на едно място. Но това не значи, че би трябвало да подценяваме и другите им елементи на тялото. Гърбът, коремът, раменете, шията – все места, на които сигурно си заслужава да отделим внимание.

4. Да галим себе си.
Добре пристигнали! Току-що прекрачихте прага на едно прикрито, само че доста мощно предпочитание при господата. Действа им супер възбуждащо, а и си има прикрит коз – те схващат по какъв начин тъкмо ни харесва да бъдем докосвани.

5. Да се качим най-малко един път от горната страна.
Сещам се преди години по какъв начин сексолозите (предимно мъже) тръбяха, че който е от горната страна е най на спекулация. Може да управлява темпото съгласно личните си стремежи. Сега започвам да мисля, че това е било чиста операция, тъй като в действителност мъжете обожават, когато дамата е от горната страна! Затова най-малко 10 минути поза ездачка, девойки!

6. Похвали.
Сега, не е нужно да преигравате, казвайки му, че е господ на секса. Достатъчно е откровено да му споделите, че сте прекарали ужасно. Това му работи мотивиращо и нищо чудно по-късно да ви подхване отново. Какво повече да желае човек?:)/beu.bg
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР