Дами, много внимавайте, даже още по-добре – крийте мъжете си

...
Дами, много внимавайте, даже още по-добре – крийте мъжете си
Коментари Харесай

Крийте мъжете: Ето жените от кои зодии налитат на женени

Дами, доста внимавайте, дори още по-добре – крийте мъжете си от избрани дами. За някои представителки на нежния пол венчалната халка на пръста на даден мъж въобще не е ограничаване, а тласък и увлекателно затруднение.
Астролозите обявиха, че има дами, представителки на 3 зодиакални знака, с които е по-добре женените мъже да не се осведомена, тъй като шансът да изневерят с тях на законната им половинка е доста огромен. Тези дами се интересуват извънредно доста от фамилните мъже – просто ей така, за заниманието и тръпката.
Ето кои са тези три представителки на зодиака, от които е по-добре да бягат фамилните мъже:

Овен
Елементът на Овен е огънят. Жените от тази зодия са извънредно прочувствени и изпитват наслаждение от постигането на сложна цел. Следователно даже мъж, който просто не би привлякъл вниманието й, само че е с халка, се трансформира в прелъстителен обект. Достигайки задачата, дамите Овен бързо губят интерес, тъй че сходни романси не траят дълго.

Рак
Въпреки обстоятелството, че Раците от дълго време са си спечелили славата на домошари, нейните представителки не са срещу спекулация със фамилни (или съществено обвързани) мъже. Личният им избор (от към мъж) постоянно им наподобява цялостен с недостатъци, а брачният партньор на приятелката е съвършен. В същото време, опознавайки добре спътничката на новия си любовни, дамата Рак стартира да мисли и нея за недостойна за мъжа, който има и се стреми да поправи несправедливостта.

Скорпиони
Тези дами изцяло оправдават отровния си знак. Те се интересуват не толкоз от завладяването на женен мъж, колкото от последствията от превръщането си в държанка и от вероятния му следващ бракоразвод. Този случай обаче може да се назова меч с две остриета, защото постоянно дамите Скорпион се влюбват в тези, с които изневеряват и разрушават няколко фамилии.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР